Anmeldelser

1 - 12 ud af 3679
Serieanmeldelse
02. dec. 2022 | 12:03

Ju­le­hjer­tets hem­me­lig­hed

Julehyggen breder sig på herregården, når venskabet mellem mennesker og nisser sættes på prøve i DR’s magiske og mystiske julekalender.

Serieanmeldelse
03. dec. 2022 | 12:16

På tirsdag skal jeg dø

DR bør følge sin rørende og problematiske dokumentar om aktiv dødshjælp op med en serie om folk, der på hospice får landets fornemmeste behandling.

Biografanmeldelse
04. dec. 2022 | 14:05

Hvid støj

Noah Baumbach’ filmatisering af Don DeLillos roman spidder 80’ernes angst for katastrofer og et informationssamfund under bombardement af nye medier.

Biografanmeldelse
27. nov. 2022 | 08:44

Den perfekte chef

Javier Bardem er fænomenal som magnetisk manipulator i spansk arbejdspladssatire, der viser, hvordan livet flasker sig for de rige og magtfulde.

Biografanmeldelse
26. nov. 2022 | 10:35

Vanskabte land

Hlynur Pálmasons tredje spillefilm om en dansk præsts møde med den islandske natur er et ormstukkent, excentrisk kostumedrama fyldt med instruktørens inspirerende særheder. 

Serieanmeldelse
24. nov. 2022 | 15:18

Guru II

Anden sæson af Simon Kvamms gennemironiske DR-serie om en livsstilsguru har mistet lidt skarphed, men slutningen er lårklaskende genial.

Biografanmeldelse
04. dec. 2022 | 10:07

Hit the Road

Vidunderligt iransk kammerspil på hjul overrasker med legesyg humor, kritik af regimet og refleksioner over eksistensen.

Biografanmeldelse
01. dec. 2022 | 07:29

Violent Night

En fordrukken julemand er i nærkamp med gidseltagere i gakket julefilm, der byder på en aparte blanding af ømme øjeblikke og splattervold.

Biografanmeldelse
28. okt. 2022 | 14:03

Fædre & mødre

De voksne er de barnlige i Paprika Steens perfekt balancerede komedie, der fremkalder hovedrysten, høj latter og en bævende underlæbe.

Biografanmeldelse
02. dec. 2022 | 16:50

Devotion

Drama om Koreakrigen er solidt filmhåndværk, der har lidt for travlt med at fortælle, at det er en autentisk historie.

Biografanmeldelse
15. nov. 2022 | 22:55

The Menu

Borgerskabets diskrete bøvs ved bordet forvandles til haute cuisine i velspillet satire, der udvikler sig til en grotesk gyser.

Tv-anmeldelse
25. nov. 2022 | 06:09

Auk­tions­hu­sets hemmelige handel

TV 2-dokumentar om celebert auktionshus med tvivlsomme forretningsmetoder viser, hvordan nogle mennesker, firmaer og brancher kan tale sig ud af snart sagt alting på.

© Filmmagasinet Ekko