Anmeldelser

1 - 12 ud af 2800
Serieanmeldelse
22. sep. 2020 | 15:10

Babylon Berlin – sæson 3

Ny sæson af tysk seriesensation om mellemkrigstiden nærmer sig elendighedens monotoni, men byder stadig på smukt visualiseret drama og nervepirrende uhygge.

Serieanmeldelse
25. sep. 2020 | 17:27

Ef­ter­forsk­nin­gen

Håndværket er førsteklasses i Tobias Lindholms serie om opklaringen af mordet på Kim Wall, men spørgsmålet er, om man kan retfærdiggøre underholdningen.

Serieanmeldelse
14. aug. 2020 | 08:39

Alfa

Spændende og brutal krimiserie af Ekko Shortlist-vinderen Milad Avaz handler om de eksistentielle valg i livet og glimrer især ved fremragende birollepræstationer.

Biografanmeldelse
18. sep. 2020 | 10:17

Druk

Mads Mikkelsen leverer karrierens mest bevægende præstation, og 22 år efter Festen har Thomas Vinterberg skabt endnu en klassiker i dansk film.

Streaminganmeldelse
27. sep. 2020 | 17:11

The Social Dilemma

Med nogle af de ansvarlige som kilder viser amerikansk dokumentar, hvordan de sociale medier har bevæget sig fra utopien om nærhed og et nyt fællesskab til en skræmmende dystopi.

Serieanmeldelse
28. sep. 2020 | 05:17

Little Fires Every­where

Kontrasten i 1990’erne mellem den sorte og hvide kvinde er voldsom i serie, hvis emner er uhyggeligt aktuelle og får én til at tjekke egne privilegier.

Serieanmeldelse
18. sep. 2020 | 18:15

Ratched

Prequel til Gøgereden er en freudiansk leg, der får én til at føle sig tvangsindlagt til seriens fascinerende katalog over psykiatriske diagnoser.

Serieanmeldelse
23. sep. 2020 | 10:24

De hemmelige op­ta­gel­ser med Peter Madsen

Det er svært at se bort fra det kvalmt sensationalistiske i Dplays dokumentarserie om Peter Madsen, men indblikket i den usle tabers tankegang er interessant.

Serieanmeldelse
05. dec. 2018 | 17:10

Babylon Berlin

Tom Tykwer gør op med myten om Weimarrepublikken som liv og glade dage i Tysklands dyreste serie, der med filmisk inspiration fra Fritz Lang giver valuta for alle pengene.

Biografanmeldelse
28. sep. 2020 | 16:29

Tysktime

Den pinefulde tyske fortid gøres nutidig i velspillet og billedskønt drama om opgøret med nazismen.

Biografanmeldelse
30. okt. 2019 | 06:45

Kollision

Avaz-brødrene forsøger at overgå Hollywood, men deres patosfyldte melodrama minder mere om et harmonikasammenstød end en film.

Serieanmeldelse
25. sep. 2020 | 16:45

Fargo – sæson 4

De første fire timers spillebrikker lufter fascinerende spørgsmål om loyalitet og diskrimination, men forhåbentlig stikker serien igen en kæp i hjulet på sig selv.

© Filmmagasinet Ekko