Anmeldelser

25 - 36 ud af 3605
Biografanmeldelse
26. aug. 2022 | 13:30

Balladen om den hvide ko

Iransk drama om social kontrol og kampen for sandheden plukker en høne med et lukket samfund.

Biografanmeldelse
26. aug. 2022 | 07:28

After Ever Happy

Mens popidolet Harry Styles er fulgt med tiden, står den mest populære fanfiktionserie om ham i stampe.

Biografanmeldelse
25. aug. 2022 | 03:36

Poter af stål

Stærkt underholdende animationsfilm løfter den evige kamp mellem katte og hunde til en billedskøn og bramfri komedie om ulogisk racehad.

Streaminganmeldelse
23. aug. 2022 | 15:16

Kærlighed for voksne

Dansk Netflix-thriller er elementært spændende med drabelig utroskab, men begår en filmisk fejl.

Serieanmeldelse
22. aug. 2022 | 06:37

Spies og mor­gen­bol­le­da­mer­ne

Hvorfor kunne ingen i samtiden se, hvor klam Simon Spies var, og hvorfor har kunstnere som Anders Matthesen i nutiden hyldet den sadistiske rejsekonge?

Kunstanmeldelse
21. aug. 2022 | 09:14

Planet VR

Alle med interesse for fremtidens kunstform skal se Nikolaj Kunsthals VR-udstilling, der præsenterer pionerværker og udfordrer både hjernen og følelserne.

Biografanmeldelse
19. aug. 2022 | 14:10

Bamse

Rørende film om Flemming Bamse Jørgensen finder en perfekt balance mellem drivende sentimentalitet og munter røvballe-komik.

Serieanmeldelse
19. aug. 2022 | 13:07

Håber du kom godt hjem

Det er en genistreg at pakke en nødvendig historie om voldtægt ind i en detektivisk ungdomsserie, der vil danne forbillede for målgruppen.

Serieanmeldelse
19. aug. 2022 | 11:31

House of the Dragon

Fantasy-landet Westeros vækkes endnu mere fascinerende til live i Game of Thrones-spinoff, der holder et stramt fokus på kvinders forhold til magt.

Biografanmeldelse
19. aug. 2022 | 10:18

After Yang

Mesterligt og dybt bevægende fremtidsdrama viser, hvordan sorg får mennesker til at klamre sig til uanselige minder, der betyder alverden for dem.

Biografanmeldelse
18. aug. 2022 | 15:14

Official Com­pet­i­tion

Penélope Cruz og Antonio Banderas er i storform i vildt morsom satire over filmbranchens selvoppustede kunster-egoer og stupidt kyniske pengemænd. 

Biografanmeldelse
18. aug. 2022 | 07:28

Nope

Tidens mest innovative Hollywood-instruktør, Jordan Peele, overlæsser sorthumoristisk sci-fi-gyser, så man efterlades fornøjeligt rundforvirret.

© Filmmagasinet Ekko