Anmeldelser

49 - 60 ud af 3679
Serieanmeldelse
12. apr. 2022 | 21:57

Slow Horses

Mick Herrons første roman er blevet til forrygende labyrintisk serie tintet af britisk noir, hvor regnen er farligere end, hvad en paraply kan beskytte imod.

Biografanmeldelse
09. nov. 2022 | 14:29

Fer­sken­lun­den i Ca­ta­lo­ni­en

Spansk drama med blændende skuespil er en kærkommen påmindelse om de konsekvenser, det har for mange generationer, når eksistensgrundlag forsvinder.

Serieanmeldelse
08. jan. 2021 | 12:15

Grænser

Jonas Risvigs ungdomsdrama byder på charmerende karakterer og rammer en autentisk ungdomsånd, som vil få gymnasieelever til at slubre serien i sig.

Biografanmeldelse
19. okt. 2022 | 01:40

Black Adam

Det er eskapisme i yderste potens, når action-blockbuster om voldelig antisuperhelt underholder, mens budskabet fortaber sig i eksplosioner.

Biografanmeldelse
06. apr. 2022 | 13:44

Miss Viborg

Dansk debutfilm med kvindelige stortalenter i centrum finder sprudlende livsglæde på tværs af alder og køn i et socialt boligbyggeri.

Serieanmeldelse
08. aug. 2022 | 11:28

Drenge

Jonas Risvig udstiller det maskuline univers i en bemærkelsesværdig Viaplay-serie, der er en helstøbt sanseoplevelse.

Biografanmeldelse
20. okt. 2022 | 12:16

Ingen kender dagen

Fem moralske fabler løftes til en eftertænksom mosaikfortælling i Annette K. Olesens morsomme multiplotdrama om tillid.

Streaminganmeldelse
10. mar. 2021 | 16:29

Picture of Lies

Claes Bang er fornøjelig som kunstsvindlende kvindebedårer i intelligent og stjernespækket international thriller.

Biografanmeldelse
11. okt. 2022 | 09:54

Mugge & hans mærkelige hjerne

Wulffmorgenthalers stærkt underholdende animationsfilm slår med fandenivoldsk fantasifuldhed et slag for retten til at være, som man er.

Biografanmeldelse
13. okt. 2022 | 11:21

The Good Nurse

Med realisme og skandinavisk mådehold er Tobias Lindholms seriemorderdrama den bedste Hollywood-debut af en dansk instruktør nogensinde.

Serieanmeldelse
26. okt. 2022 | 05:52

This England

Michael Winterbottoms serie er en skarp diagnosticering af den britiske regerings håbløst elendige håndtering af coronavirus.

Biografanmeldelse
01. juli 2020 | 07:55

Und­ta­gel­sen

Skuespillet er stærkt i ambitiøs filmatisering af Christian Jungersens prisbelønnede roman, men filmen kan ikke beslutte sig for, hvilket genreben den skal gå på.

© Filmmagasinet Ekko