Anmeldelser

For tag: animation
37 - 48 ud af 78
VOID 2021
11. mar. 2021 | 20:39

kOsOng (No One Inside)

Indonesisk dokumentar på den danske animationsfestival VOID bliver siddende på nethinden med slående betragtninger om barnløshed.

Biografanmeldelse
16. juni 2022 | 07:35

Lightyear

Animationsfilmen om legetøjsastronauten sigter efter det uendelige univers, men kæmper med endimensionelle figurer uden humor.

Streaminganmeldelse
18. juni 2021 | 11:39

Luca

Pixar fanger en tone af solsveden nostalgi og svunden barndom i sjov animationsfilm om venskab og havmonstre.

Biografanmeldelse
05. aug. 2020 | 16:58

Luna og den magiske krystal

Tysk børnefilm om et pindsvin på en mission skraber bunden med tandløs handling og sløv animation.

Biografanmeldelse
30. juni 2022 | 00:59

Minions 2: Historien om Gru

De animerede figurer er tilbage i en løs samling af dårlige sketches, der efterhånden bare er enormt irriterende.

Biografanmeldelse
07. mar. 2019 | 16:47

Mi­ni­sek­ter­ne – På nye eventyr

Der er fantasifuld animation i bjergtagende eventyr, hvor de mindste væsener oplever de største dramaer.

Biografanmeldelse
26. jan. 2022 | 11:09

Monster­fa­mi­li­en – den uperfekte mission

Tysk animationsfilm er båret af rappe replikker og en god morale, men står i skyggen af Pixars superhelteklassiker De utrolige.

Biografanmeldelse
16. apr. 2022 | 12:44

Mus og Ræv i den syvende himmel

Som et befriende alternativ til sukkersød amerikansk animation taler tjekkisk børnefilm om døden med hjertevarme, melankoli og livsvisdom.

cph pix 2017
27. sep. 2017 | 20:55

My Entire High School Sinking Into the Sea

Amerikansk debutinstruktør kaster sig ud på dybt vand med eksperimenterende animationsfilm, der mangler den helt fundamentale forbindelse mellem billeder og stemmeskuespil.

Biografanmeldelse
17. nov. 2021 | 20:48

Oklin­ger­ne – Velkommen til Hør­me­strup

Fortællingen om drengen, der vil redde en familie af ildelugtende væsener, er fyldt med muntre detaljer, men savner originalitet.

VOID 2021
04. mar. 2021 | 18:16

Old Man – The Movie

Grimme dukkers absurde kapløb efter en løssluppen masseødelæggelses-ko underholder med grotesk pruttehumor.

Biografanmeldelse
05. maj 2021 | 16:54

Operation Nordpolen – Tjep på sne­e­ven­tyr

Væbnet med en velmenende historie om global opvarmning synker harmløs børnefilm dybt til bunds.

© Filmmagasinet Ekko