Anmeldelser

For tag: animation
25 - 36 ud af 76
Biografanmeldelse
13. okt. 2021 | 16:44

Boss Baby – Det bli’r i familien

Det havde måske reddet efterfølgeren, hvis Alec Baldwin kunne tale dansk, men animationsfilm er en tempofyldt hovedpine.

Biografanmeldelse
09. dec. 2021 | 10:38

Jorden rundt på 80 dage

En frø og en silkeabe gejler Jules Vernes klassiker op i fransk animationsfilm, der runger mere i hovedet end et migræneanfald.

Biografanmeldelse
20. jan. 2022 | 08:24

Den magiske månerejse

Hvis man lukker ørerne for de forcerede replikker, er ny filmatisering af børnebogsklassiker en forrygende kosmisk rejse.

kortfilmanmeldelse
22. jan. 2022 | 14:38

The Animation Workshop 2022

Menneskets underbevidsthed udforskes i fremragende afgangsfilm, der brillerer med eskapistiske fantasiverdener og skarpe livsbetragtninger.

Biografanmeldelse
16. apr. 2022 | 12:44

Mus og Ræv i den syvende himmel

Som et befriende alternativ til sukkersød amerikansk animation taler tjekkisk børnefilm om døden med hjertevarme, melankoli og livsvisdom.

Biografanmeldelse
01. juni 2016 | 23:33

Robinson Crusoe

På trods af flotte effekter lider de belgiske 3D-pionerer nWave Studios skibbrud med Robinson Crusoe, der er uopfindsom, kedelig og uden en eneste original joke.

Biografanmeldelse
05. aug. 2020 | 16:58

Luna og den magiske krystal

Tysk børnefilm om et pindsvin på en mission skraber bunden med tandløs handling og sløv animation.

cph pix 2017
27. sep. 2017 | 20:55

My Entire High School Sinking Into the Sea

Amerikansk debutinstruktør kaster sig ud på dybt vand med eksperimenterende animationsfilm, der mangler den helt fundamentale forbindelse mellem billeder og stemmeskuespil.

Biografanmeldelse
07. juli 2021 | 16:21

Flummerne

Farvestrålende animationsfilm har en frisk og forunderlig humor, som næsten passer bedre til voksne end børn.

Biografanmeldelse
11. okt. 2017 | 12:22

Den utrolige historie om den kæm­pe­sto­re pære

Det er lykkedes at omsætte Jakob Martin Strids finurlige og flotte billedbog til det store lærred, så det er en fornøjelse for alle aldre.

kortfilmanmeldelse
22. jan. 2019 | 14:23

The Animation Workshop 2019

Der er visuelt overskud i de syv afgangsfilm fra den nye årgang på Danmarks førende animationsskole, hvor eleverne boltrer sig i animationens muligheder.

kortfilmanmeldelse
20. feb. 2020 | 12:29

The Animation Workshop 2020

Mørke dystopier, socialrealisme og videnskabens forunderlige verden mødes i film fra animationsuddannelse, der varsler en spændende fremtid for dansk animation.

© Filmmagasinet Ekko