Anmeldelser

For tag: danmarks radio
1 - 12 ud af 91
Serieanmeldelse
30. juni 2022 | 03:07

Orkestret

DR-serie om grænser og længsler i Symfoniorkestret er en morsom hudfletning af #MeToo-bevægelsen.

Serieanmeldelse
15. juni 2022 | 17:02

Ponylove

DR-ungdomsserie om hestepiger springer i rask galop over alle fordomme og giver et følelsesfuldt indblik i spirende voksenliv.

Streaminganmeldelse
09. juni 2022 | 15:59

Ingen kender Casper

Interessant dokumentar om dansk YouTube-stjerne går bag den polerede facade for at finde ind til et rigtigt menneske.

Serieanmeldelse
02. juni 2022 | 15:07

Salsa

Autodidakte Jonas Risvig har skabt en besnærende sex-positiv ungdomsserie, der bryder gamle tabuer og emmer af kærlighed til persongalleriet.

Serieanmeldelse
22. maj 2022 | 13:44

Krag & Virkner

Interessant dramadokumentar om et af Danmarkshistorien mest opsigtsvækkende par er tiltrængt på en public service-kanal, der behandler kultur og historie stedmoderligt.

Serieanmeldelse
21. maj 2022 | 21:00

Ellen imellem

DR giver forbilledligt taletid til marginaliserede og udskammede folk, men spørgsmålet er, om forskere er blevet bondefanget.

Serieanmeldelse
10. apr. 2022 | 23:47

Det for­s­vund­ne ravkammer

DR’s påskeæg til danske familier byder på masser af spænding, når en gruppe børn sætter jagten ind på en nazi-skat.

Serieanmeldelse
03. apr. 2022 | 22:22

Borgen 4 – hele sæsonen

I en imponerende fjerde sæson flød Birgitte Nyborg mere og mere til havs på sin egen magtsyges isflage, mens spændingen steg til det ulidelige.

Serieanmeldelse
15. mar. 2022 | 12:07

Ingen vej tilbage

Stortalentet Andrias Høgenni fletter mesterligt humor og alvor sammen i parforholdsserie, der nedbryder et tabu og viser menneskeligheden bag sociale fejltrin.

Serieanmeldelse
03. mar. 2022 | 07:15

Dansk films bedste

DR-program er en hyldest til dansk film med veloplagte filmfolk og sjove anekdoter.

Serieanmeldelse
28. feb. 2022 | 13:17

Vores børnehjem

DR-serie om anbragte børnehjemsbørn er fantastisk øjenåbnende, fordi den dropper voksne stemmer og overlader fortællingen til hovedpersonerne.

Serieanmeldelse
11. feb. 2022 | 14:00

Borgen 4, afsnit 1-3

Tidens gang og dramaet om Grønland udfoldes overbevisende i glædeligt gensyn, der er så drønspændende, at serien kan give øde gader.

© Filmmagasinet Ekko