Anmeldelser

For tag: danmarks radio
1 - 12 ud af 76
Serieanmeldelse
02. okt. 2021 | 07:31

Brixtofte – helt, skurk, far

Hele Peter Brixtoftes liv og virke var et fupnummer, men til sidst sidder man med et dilemma i forhold til Farums megalomane bykonge.

Serieanmeldelse
30. sep. 2021 | 20:09

Gift ved første blik – sæson 7

Når vi ser disse menneskers problemer og deres grinagtige forsøg på at løse dem, ser vi egentlig på os selv.

Serieanmeldelse
22. sep. 2021 | 22:02

Skyld – sæson 2

Kammerspil og situationskomik går op i en højere enhed i ny sæson af DR’s usædvanligt sjove og indsigtsfulde serie om parforholdsproblemer.

Serieanmeldelse
03. sep. 2021 | 16:30

Fredløs

Trods et legende billedsprog er femten minutters afsnit ikke nok til at nuancere kulturmødet i DR’s nye dramaserie.

Serieanmeldelse
27. aug. 2021 | 23:47

Våde veninder

Folkene i DR er åbenbart så erotisk uoplyste, at de tror, at kærlighedslivet og intimiteten begynder ved den glinsende endetarmsåbning.

Serieanmeldelse
24. aug. 2021 | 07:42

Bok­sed­reng fra Blokken

DR-serie om drengeliv i Vollsmose går lige i hjertekulen, så længe den indfanger autentiske øjeblikke og viser boksningens socialiserende effekt.

Serieanmeldelse
30. juni 2021 | 11:21

Ef­ter­sko­len

Sjældent har en serie indfanget ungdommens komplekse følelser med så ligefrem, loyal og intenst intim public service.

Serieanmeldelse
31. maj 2021 | 11:18

Too Close

Britisk krimidrama skildrer samspilsramte mødre i en mandsdomineret verden, men miniserieformatet har svært ved at rumme de store ambitioner.

Serieanmeldelse
30. mar. 2021 | 19:59

Sneengle

Alternativ optrevling af mysteriet i krimi opvejer den enøjede skildring af klasseskel i det nye søndagsdrama på DR.

Serieanmeldelse
20. mar. 2021 | 23:27

Min kamp

Anna Juul er flækkende morsom i vild serie, der er en satire over kultureliten, kunstnerrollen og skizofreni – og ender med at blive en menneskeligt dyb oplevelse.

Serieanmeldelse
17. mar. 2021 | 16:37

Vi spiller spillet – realityen der formede dig

DR-dokumentarserie finder med rekonstruktioner af dramatiske øjeblikke i Paradise Hotel ind til det menneskelige i en forkætret genre.

Serieanmeldelse
16. mar. 2021 | 10:43

Under over­fla­den

Danskere og tyskere er kulturelt ligeværdige i sommerlækker serie, hvor der bliver trådt for meget vande.

© Filmmagasinet Ekko