Anmeldelser

For tag: danmarks radio
1 - 12 ud af 70
Serieanmeldelse
30. juni 2021 | 11:21

Ef­ter­sko­len

Sjældent har en serie indfanget ungdommens komplekse følelser med så ligefrem, loyal og intenst intim public service.

Serieanmeldelse
31. maj 2021 | 11:18

Too Close

Britisk krimidrama skildrer samspilsramte mødre i en mandsdomineret verden, men miniserieformatet har svært ved at rumme de store ambitioner.

Serieanmeldelse
30. mar. 2021 | 19:59

Sneengle

Alternativ optrevling af mysteriet i krimi opvejer den enøjede skildring af klasseskel i det nye søndagsdrama på DR.

Serieanmeldelse
20. mar. 2021 | 23:27

Min kamp

Anna Juul er flækkende morsom i vild serie, der er en satire over kultureliten, kunstnerrollen og skizofreni – og ender med at blive en menneskeligt dyb oplevelse.

Serieanmeldelse
17. mar. 2021 | 16:37

Vi spiller spillet – realityen der formede dig

DR-dokumentarserie finder med rekonstruktioner af dramatiske øjeblikke i Paradise Hotel ind til det menneskelige i en forkætret genre.

Serieanmeldelse
16. mar. 2021 | 10:43

Under over­fla­den

Danskere og tyskere er kulturelt ligeværdige i sommerlækker serie, hvor der bliver trådt for meget vande.

Serieanmeldelse
07. mar. 2021 | 00:00

Skamløs

Tre unge kvinder udlever og reflekterer over deres sexliv i medrivende DR3-dokumentarserie, der på befriende vis afliver den liderlige kvindes skam.

Serieanmeldelse
24. feb. 2021 | 12:22

Kænguru­myste­ri­et

En journalists jagt på stjålne kænguruer udvikler sig fra true crime-parodi til et medrivende mysterium, men hovedpersonen tager for meget fokus.

Serieanmeldelse
23. feb. 2021 | 18:31

Henning og døds­mis­silet

Serien om hovsa-missilet er spændende fortalt, men bag braget gemmer sig en menneskelig tragedie og et kynisk statsapparat.

Serieanmeldelse
11. feb. 2021 | 17:39

Mit livs kunst – med Martin Bigum

DR-serie om kanalens egen kunststjerne er fornøjeligt orkestreret, men den krukkede hovedpersons ordguirlander bliver hurtigt for meget.

Serieanmeldelse
28. jan. 2021 | 18:48

Fie

Fie Laursen. Syg pige, syg serie. Men dog værd at se for sin ubærlighed, indtil seriens skabere selv bliver fanget ind i borderliner-universets selvmodsigelser.

Serieanmeldelse
01. jan. 2021 | 12:55

Lover

DR3-serie er en hudløst ærlig, dybt personlig og herligt fordomsfri fortælling om livet efter stoffer.

© Filmmagasinet Ekko