Anmeldelser

For tag: danmarks radio
1 - 12 ud af 39
Serieanmeldelse
02. apr. 2020 | 11:27

M – en by jager en morder

Serieopdatering af Fritz Langs krimi-mesterværk bibeholder den ildevarslende kendingsmelodi, men putter for meget melodramatisk fyld på historien.

Serieanmeldelse
15. mar. 2020 | 13:40

Den utrolige historie om Alexander Blomqvist

DR3-serie viser forbilledligt, hvordan et usikkert menneske, der forsøger at skyde en genvej via løgnens ulidelige lethed, bliver fanget i sit eget spind.

Serieanmeldelse
06. mar. 2020 | 08:44

Scand­inavi­an Star

Foragten for menneskeliv i skibskatastrofen er rystende i vigtig DR-dokumentarserie, der er nervepirrende som en thriller og fuld af ubærligt stærke følelser.

Tv-anmeldelse
02. mar. 2020 | 13:29

Angrebet – Omars vej til Kr­udt­tøn­den

Grundig dokumentar om terrorangrebet i København 2015 tegner et nuanceret og menneskeligt billede af en ung mand, der blev svigtet af myndighederne.

Serieanmeldelse
25. feb. 2020 | 15:41

Noia

Frederikke Dahl Hansen er betagende, bidsk og slet ikke humorforladt i DR-serie, der tager en spiralbevægelse ned i en undergrund af techno og stoffer.

Serieanmeldelse
21. feb. 2020 | 14:47

Familien Asbæk

DR-serie om Pilou Asbæks galleriejerfamilie er respektløs over for de medvirkende, der aldrig får lov til at vise sig som andet end selvtilfredse overklasseløg.

Serieanmeldelse
20. feb. 2020 | 08:51

Humoren der formede dig

Med rigelige mængder af morsomt arkivmateriale og spændende betragtninger fra hovedpersonerne får 90’ernes DR-satire nyt liv i dokumentarserie.

Serieanmeldelse
14. feb. 2020 | 09:18

Fars pige

Det mest slående ved udskældt far på DR er, at han bruger en masse tid sammen med sin datter og med serien har lavet smart reklame for sin tøjbutikskæde.

Serieanmeldelse
02. feb. 2020 | 20:27

Når støvet har lagt sig

Med iskold skildring af terror og hjertevarme menneskeportrætter undersøger DR’s nye dramaserie danskerne i frygtens tidsalder.

Tv-anmeldelse
31. jan. 2020 | 11:11

Riskær – den dømte demokrat

Michael Graversens DR-dokumentar nuancerer billedet af Klaus Riskær Pedersen og byder på et par tåkrummende scener, der kommer bag facaden.

Serieanmeldelse
26. jan. 2020 | 00:25

22. juli – Dagen der ændrede Norge

Norsk serie hjælper os med at forstå en skæbnesvanger sommerdag i 2011, der ikke bare har traumatiseret Norge, men også vil hjemsøge resten af Europa i mange år frem.

Serieanmeldelse
21. jan. 2020 | 01:54

Pleaser

Pleaseren i opgør med sit Jesus-kompleks er noget af det mest virkelige og menneskelige, man kan finde i DR’s dramaserier.

© Filmmagasinet Ekko