Anmeldelser

For tag: dokumentar
1 - 12 ud af 98
Biografanmeldelse
28. jan. 2022 | 02:35

The Alpinist

Fascinerende dokumentar om canadisk bjergbestiger, der uden sikkerhedsnet oplever den ultimative frihed i en gudesmuk, men dødsensfarlig natur.

festivalanmeldelse
25. jan. 2022 | 15:35

The Territory

Amazonas-indianere forsvarer deres territorium i danskproduceret dokumentar, der med stor effekt overlader kameraet til de indfødte.

Biografanmeldelse
24. jan. 2022 | 14:11

A House Made of Splinters

Dansk dokumentar giver et råt og medfølende indblik i børnehjemsbørns hårde skæbne i Østukraine, men bevarer håbet.

Biografanmeldelse
24. jan. 2022 | 11:54

The Princess

Med en blanding af fascination, skam og en stigende fornemmelse af at blive kvalt giver banebrydende dokumentar en helt ny forståelse for den jagede Prinsesse Diana.

Biografanmeldelse
21. jan. 2022 | 11:00

The Lost Leonardo

Andreas Koefoed afklæder kunstverdenens charlataner i vildt forførende og thriller-nervepirrende dokumentar om et forsvundet Leonardo da Vinci-maleri.

Tv-anmeldelse
20. jan. 2022 | 15:25

Ghislaine, Prince Andrew and the Pa­edop­hi­le

Næppe mange på denne planet ser ikke gerne prins Andrew dømt for seksuelle overgreb, men slap journalistik fyldt med udokumenterede påstande gavner ingen.

Tv-anmeldelse
14. jan. 2022 | 14:23

Pia

Pia Kjærsgaard fremstilles ofte som et monster, men i Katrine W. Kjærs formidable portræt bliver hun et menneske.

Streaminganmeldelse
04. jan. 2022 | 17:04

The Velvet Un­der­ground

Todd Haynes har skabt noget nær det optimale portræt af den legendariske New York-gruppe, der banede vejen for rock som kunst.

Streaminganmeldelse
04. jan. 2022 | 13:51

Pro­ces­sion

Ofre for pædofile katolske præster genopfører deres oplevelser i Netflix-dokumentar, som giver et enestående indblik i traumets natur.

Serieanmeldelse
07. dec. 2021 | 06:23

The Beatles: Get Back

Peter Jacksons enestående dokumentarserie kommer helt ind i The Beatles’ øvelokale og afmytologiserer de fire rockguder på inspirerende vis.

Serieanmeldelse
25. nov. 2021 | 07:55

Ama­ger­man­den

Dokumentar om Amagermanden viser, at politiet tidligt kunne have fået fældende beviser, men man ignorerede flere borgerhenvendelser.

Biografanmeldelse
24. nov. 2021 | 18:14

a-ha: The Movie

Instruktørerne har berøringsangst i dokumentar om det musikalske trekløver, der har det svært med hinanden i dag.

© Filmmagasinet Ekko