Anmeldelser

For tag: homoseksualitet
1 - 8 ud af 8
Biografanmeldelse
12. nov. 2021 | 18:55

Ve­nu­s­ef­fek­ten

Doggystyle-skaber Anna Emma Haudal rammer svære følelser umådeligt rent i en overvældende spillefilmdebut om at elske sig selv og andre.

Biografanmeldelse
03. nov. 2021 | 16:59

Swan Song

Urkomiske Udo Kier stråler i dramakomedie om en aldrende stjernefrisør, der vækker opsigt i sin provinsielle hjemby.

Biografanmeldelse
18. sep. 2021 | 08:53

Two of Us

Vidunderlig film om et ældre, lesbisk par har ligheder med Amour, men den er mere interesseret i at udvikle sine personer end chokere publikum.

Serieanmeldelse
18. feb. 2021 | 10:58

Love, Victor

Fortsættelse af populær homofilm serveres som morsom ungdomsserie krydret med en ung mands hemmelige begær.

Boganmeldelse
16. feb. 2021 | 14:47

Da dyden gik amok

Bog om seksualitet, køn og kærlighed i dansk film er en gedigen guldgrube af viden, som går i rette med historisk vanetænkning.

Serieanmeldelse
22. jan. 2021 | 15:27

It’s a Sin

Fest, sorg og oprør skaber skønt samspil i udtryksfuld hyldest til Londons farverige homomiljø under aids-krisen.

Streaminganmeldelse
08. maj 2020 | 23:11

Circus of Books

Bøsseporno, homoseksuel kulturhistorie og en aparte familiekrønike går op i en højere enhed i medrivende dokumentar om en anderledes boghandel i Los Angeles.

Serieanmeldelse
29. apr. 2020 | 00:30

Hollywood

Ryan Murphys omskrivning af Hollywoods gyldne tidsalder i Netflix-miniserie er en rebelsk og hjertevarm hyldest til mangfoldigheden.

© Filmmagasinet Ekko