Anmeldelser

For tag: netflix
49 - 60 ud af 201
Serieanmeldelse
23. apr. 2020 | 19:17

Den sidste turnering

Dokumentarserie om basketfænomenet Michael Jordan og hans sejrsstime med Chicago Bulls i 1990’erne får hjertet til at banke i ekstase.

Serieanmeldelse
08. nov. 2021 | 11:09

Den us­and­syn­li­ge morder

Svensk Netflix-serie om Palmemordet føles til tider som propaganda, men man er svært godt underholdt af historien om påstået drabsmand.

Streaminganmeldelse
28. sep. 2020 | 18:54

Dick Johnson Is Dead

Kirsten Johnsons dokumentar om sin demente far er lige så rørende som morsom og en original påmindelse om, at filmen er den store empatimaskine.

Serieanmeldelse
09. aug. 2018 | 20:01

Dis­en­chant­ment

Matt Groenings Netflix-serie er ikke en ny The Simpsons, men den er sjov og eventyrlig underholdning om en fordrukken og feministisk prinsesse.

Streaminganmeldelse
12. nov. 2021 | 12:18

Dob­belt­liv

Debutinstruktør udforsker identitet i simrende racedrama, hvor maskefaldet rammer som en mavepuster.

Biografanmeldelse
08. dec. 2021 | 10:42

Don’t Look Up

Årets mest stjernespækkede film er en overproppet spredehagls-satire og slagkraftig fuckfinger mod den apati, der nok ender med at gøre det af med os alle sammen.

Serieanmeldelse
03. jan. 2020 | 10:06

Dracula

Gement charmerende Claes Bang som vampyrernes blodtørstige hersker er det bedste ved Netflix-serie af skaberne bag Sherlock.

Serieanmeldelse
03. nov. 2020 | 18:59

Dron­ning­gam­bit

Med et dybt charmerende persongalleri og fejende flot 1960’er-æstetik formår Netflix-serie at gøre skakfortælling til en af de bedste sportshistorier nogensinde.

Serieanmeldelse
13. jan. 2017 | 16:49

Én ulykke kommer sjældent alene

Lemony Snickets eventyr har aldrig set bedre ud end som tv-serie, og Neil Patrick Harris spiller sin bedste rolle nogensinde.

Serieanmeldelse
27. dec. 2020 | 11:08

Equinox

Danica Curcic er forrygende som sorgramt søster i okkult drama. Det er den bedste danske Netflix-serie til dato, men stop, mens legen er god!

Serieanmeldelse
18. juni 2021 | 15:01

Ethos

Overset Netflix-perle giver et guldrandet indblik i det tyrkiske samfunds berøringsangst over for følelser.

Streaminganmeldelse
24. juni 2020 | 16:00

Eu­ro­vi­sion Song Contest: The Story of Fire Saga

Will Ferrell er urkomisk i hyldest til Melodi Grand Prix’ svulstige sceneshow i musikalsk komedie, der ligesom sangkonkurrencen naturligvis er for meget af det gode.

© Filmmagasinet Ekko