Anmeldelser

For tag: netflix
25 - 36 ud af 166
Serieanmeldelse
10. feb. 2021 | 14:31

Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel

En mystisk forsvindingssag knopskyder i alle retninger i medrivende true crime-serie, hvor konspirationsteoretikerne får for meget ukritisk taletid.

Streaminganmeldelse
29. jan. 2021 | 18:48

Malcolm & Marie

John David Washington og Zendaya giver en masterclass i skuespillets mange facetter i elektrisk kammerspil.

Serieanmeldelse
18. jan. 2021 | 00:12

Lupin

Forrygende fransk Netflix-serie om en gentleman-gavtyv er båret af social indignation og byder på tryllekunstnerens magi i stedet for mord i lange baner.

Serieanmeldelse
16. jan. 2021 | 20:30

History of Swear Words

Lærerig og morsom serie om bandeordenes historie svækkes af så politisk korrekte søforklaringer, at de indimellem bliver ukorrekte.

Serieanmeldelse
30. dec. 2020 | 10:21

Cobra Kai – sæson 3

Fortsættelsen af Karate Kid-universet farer vild i et nostalgi-trip. Ny sæson vægter gensyn med gamle karakterer over fremdrift.

Serieanmeldelse
27. dec. 2020 | 11:08

Equinox

Danica Curcic er forrygende som sorgramt søster i okkult drama. Det er den bedste danske Netflix-serie til dato, men stop, mens legen er god!

Serieanmeldelse
22. dec. 2020 | 08:48

Brid­ger­ton

Farveblind casting og en moderne tilgang til kostumedramaet sætter liv i kludene i Netflix-serie om den engelske overklasse i 1800-tallet.

Streaminganmeldelse
17. dec. 2020 | 15:02

Ma Rainey’s Black Bottom

Viola Davis og Chadwick Boseman i sin sidste rolle er sublime som jazz-musikere i Netflix-drama, der ikke dykker dybt nok i musikkens historie.

Streaminganmeldelse
14. dec. 2020 | 19:12

A Sun

Taiwanesisk familiedrama skaber overraskelser ligesom Oscar-vinderen Parasite og er en af årets stærkeste film.

Streaminganmeldelse
09. dec. 2020 | 18:25

The Midnight Sky

George Clooneys store Netflix-satsning falder til jorden med forudsigeligt manuskript og skuffende computereffekter.

Serieanmeldelse
12. nov. 2020 | 18:40

The Crown – sæson 4

Fortsættelsen af det kongelige periodedrama spinder guld på Thatcher-æraens splittede Storbritannien og Prinsesse Dianas dystre skæbne.

Biografanmeldelse
10. nov. 2020 | 15:33

Hillbilly Elegy

Glenn Close og Amy Adams leverer fantastisk skuespil som fattigdomshærgede amerikanere i rørende autentisk Netflix-drama.

© Filmmagasinet Ekko