Anmeldelser / Streaminganmeldelse

13 - 24 ud af 135
Streaminganmeldelse
01. feb. 2021 | 00:55

Pieces of a Woman

Vanessa Kirby er i særklasse som ødelagt kvinde i efterveerne fra en tragisk fødsel i White God-instruktørens første engelsksprogede film.

Streaminganmeldelse
29. jan. 2021 | 18:48

Malcolm & Marie

John David Washington og Zendaya giver en masterclass i skuespillets mange facetter i elektrisk kammerspil.

Streaminganmeldelse
29. jan. 2021 | 14:39

The Last Black Man in San Francisco

Fremragende debutfilm om venskab og racespændinger i San Francisco er et sanseligt spabad for sjælen.

Streaminganmeldelse
25. jan. 2021 | 19:29

Infamous

Interessant emne om higen efter berømmelse på sociale medier ender som en forudsigelig og meningsløs udgave af Bonnie og Clyde.

Streaminganmeldelse
16. jan. 2021 | 14:21

Sword of Trust

Dronningen af mumblecore – Lynn Shelton – døde alt for tidligt, men efterlader en livlig og varm komedie om snarrådige fidusmagere.

Streaminganmeldelse
13. jan. 2021 | 13:04

One Night in Miami

En fiktiv fest for fire sorte, amerikanske pionerer efter Cassius Clays verdensmesterskab i 1964 er et fremragende politisk kammerspil med en bismag af tragedie.

Streaminganmeldelse
21. dec. 2020 | 22:50

Sjæl

Pixar har skabt endnu en fantastisk smuk og rørende film med lækker musik, visuel idérigdom og en eftertænksomhed, der er sjælden i computeranimation.

Streaminganmeldelse
17. dec. 2020 | 17:27

Crazy, Not Insane

Alex Gibneys dokumentar undgår true crime-genrens faldgruber, når den sobert portrætterer en retspsykiater og udforsker forbryderens sind.

Streaminganmeldelse
17. dec. 2020 | 15:02

Ma Rainey’s Black Bottom

Viola Davis og Chadwick Boseman i sin sidste rolle er sublime som jazz-musikere i Netflix-drama, der ikke dykker dybt nok i musikkens historie.

Streaminganmeldelse
16. dec. 2020 | 19:22

The Godfather Coda: The Death of Michael Corleone

Francis Ford Coppola har med stramninger af den uglesete afslutning på sin hæderkronede trilogi skabt en mere seværdig film.

Streaminganmeldelse
15. dec. 2020 | 16:44

The Assistant

Med grundig research har Kitty Green skabt den mest indsigtsfulde #MeToo-film, der giver et forbandet godt bud på, hvorfor vidnerne til magtmisbruget forblev tavse.

Streaminganmeldelse
15. dec. 2020 | 10:58

Shirley

Gotisk uhygge går hånd i hånd med kvindelige drifter i forfatterdrama, hvor Elisabeth Moss presser sig helt ud på kanten af kontrol i sin til dato modigste præstation.

© Filmmagasinet Ekko