Anmeldelser / Streaminganmeldelse

25 - 36 ud af 135
Streaminganmeldelse
14. dec. 2020 | 20:19

Education

Steve McQueen afrunder sin monumentale antologi Small Axe med en lussing til racismen i det britiske uddannelsessystem.

Streaminganmeldelse
14. dec. 2020 | 19:12

A Sun

Taiwanesisk familiedrama skaber overraskelser ligesom Oscar-vinderen Parasite og er en af årets stærkeste film.

Streaminganmeldelse
09. dec. 2020 | 18:25

The Midnight Sky

George Clooneys store Netflix-satsning falder til jorden med forudsigeligt manuskript og skuffende computereffekter.

Streaminganmeldelse
08. dec. 2020 | 17:11

Alex Wheatle

Endnu et pletskud i Steve McQueens antologiserie skildrer medrivende de formgivende år for en af de vigtigste forfattere i England.

Streaminganmeldelse
07. dec. 2020 | 16:58

Psykose i Stockholm

Svensk-dansk debutfilm skaber et dragende univers i historien om en piges fødselsdagstur med sin psykisk syge mor.

Streaminganmeldelse
02. dec. 2020 | 14:48

Let Them All Talk

Steven Soderbergh kaster sig ud i et improviseret eksperiment, der oser af atmosfære med Meryl Streep som forfatter på sejltur over Atlanten.

Streaminganmeldelse
01. dec. 2020 | 17:36

Red, White and Blue

Fantastisk præstation af John Boyega i hovedrollen gør tredje del af Steve McQueens enestående antologi til endnu en gribende oplevelse.

Streaminganmeldelse
24. nov. 2020 | 11:25

Lovers Rock

Mesterinstruktøren Steve McQueen serverer i anden del af sin lovende antologi en dybtfølt kærlighedserklæring til musikkens livgivende eskapisme og det gode i livet.

Streaminganmeldelse
16. nov. 2020 | 22:06

Mangrove

Hvis resten af antologiserien Small Axe holder niveauet fra den første spillefilm, er det ikke bare et højdepunkt i Steve McQueens karriere, men også et hovedværk i moderne filmkunst.

Streaminganmeldelse
12. nov. 2020 | 13:52

Fireball: Visitors From Darker Worlds

Mesterlige Werner Herzog kører mest på rutinen i sin nye dokumentar om, hvordan himmellegemers nedslag på Jorden har påvirket kulturer gennem tiden.

Streaminganmeldelse
07. nov. 2020 | 12:55

Pepe the Frog – kongen af memes

Dokumentar om skæbnen for Pepe, der er gået fra at være en glad frø til et hadsymbol, giver en god indføring i internettets komplicerede meme-kultur.

Streaminganmeldelse
06. nov. 2020 | 18:45

Mank

David Finchers underskønne hyldest til en af filmhistoriens store kronjuveler er lettere at beundre end at elske.

© Filmmagasinet Ekko