Anmeldelser / Streaminganmeldelse

37 - 48 ud af 180
Streaminganmeldelse
15. mar. 2021 | 17:00

Zack Snyder’s Justice League

Zack Snyder er dobbelt så lang tid om samme kedelige historie som Joss Whedon, men superheltebraget vidner i det mindste om en sammenhængende, kunstnerisk vision.

Streaminganmeldelse
10. mar. 2021 | 16:29

Picture of Lies

Claes Bang er fornøjelig som kunstsvindlende kvindebedårer i intelligent og stjernespækket international thriller.

Streaminganmeldelse
10. mar. 2021 | 14:17

Zappa

Potent portræt af musikeren Frank Zappa viser, hvordan han blev et frihedssymbol, der kæmpede imod censur, hykleri og flokmentalitet.

Streaminganmeldelse
09. mar. 2021 | 18:40

Coming 2 America

Fortsættelsen af kultkomedie er næsten mere en genindspilning, men gensynet med Eddie Murphy byder på morsomme øjeblikke med hjertet på rette sted.

Streaminganmeldelse
08. mar. 2021 | 22:31

Billie Eilish: The World’s a Little Blurry

To en halv times Billie Eilish er balsam til fanbasen, men dokumentarens flersidige fortælling om teenageliv, karriere, kærlighed og familie er også rørende almengyldig.

Streaminganmeldelse
08. mar. 2021 | 14:08

Gutterbee

Ulrich Thomsens anden film som instruktør byder på fremragende skuespil og absurd morskab i Trump-kritisk komedie om tysk pølsemager.

Streaminganmeldelse
07. mar. 2021 | 13:14

Moxie

Amy Poehler er blevet ramt af tidsånden og opildner den søde pige til kamp for en bedre verden med high school-filmens skabeloner.

Streaminganmeldelse
06. mar. 2021 | 17:45

The Capote Tapes

Dokumentar fortæller med aldrig før offentliggjorte optagelser historien om skandaleforfatteren Truman Capotes sociale selvmord i 1960’ernes newyorker-elite.

Streaminganmeldelse
06. mar. 2021 | 13:03

Pelé

Der er glimt af storhed, men instruktørerne formår at få Pelé til at ligne en 0-0-kamp i regnvejr.

Streaminganmeldelse
02. mar. 2021 | 20:42

Time

Det er sært livsbekræftende at se livet udfoldet på trods, når en mor, hvis mand sidder i fængsel, over tyve år opdrager seks børn til at blive mønsterbrydere.

Streaminganmeldelse
02. mar. 2021 | 19:02

Raya og den sidste drage

En krigerprinsesse og en rapkæftet drage skal redde verden fra den visse undergang i underholdende og flot Disney-eventyr.

Streaminganmeldelse
27. feb. 2021 | 15:06

The Climb

Bittersød komedie om et mandevenskabs op- og nedture underholder med visuel komik og sans for tilværelsens absurditet.

© Filmmagasinet Ekko