Anmeldelser / Biografanmeldelse

73 - 84 ud af 1936
Biografanmeldelse
14. juli 2021 | 13:17

Sidste strejf af kærlighed

To hundemennesker fra hver sin socialklase finder hinanden i sød, engelsk film om tidens gnavende tand.

Biografanmeldelse
12. juli 2021 | 11:46

Kam­me­ra­ter!

Ubønhørligt drama om sovjetisk massakre hudfletter intenst en grum fortid og et system, som instruktøren engang selv bidrog til.

Biografanmeldelse
07. juli 2021 | 16:21

Flummerne

Farvestrålende animationsfilm har en frisk og forunderlig humor, som næsten passer bedre til voksne end børn.

Biografanmeldelse
06. juli 2021 | 14:27

Black Widow

Superhelte-spionbrag lægger ikke skjul på inspirationen fra James Bond og er bedst, når den omfavner familien og humoren.

Biografanmeldelse
06. juli 2021 | 10:46

Det lille bageri

Eliza Schroeders debutfilm er en sukkersød hyldest til den kosmopolitiske kageverden. Men den kommer næppe til at gøre for japansk matcha-tekage, hvad den peruvianske Paddington-bjørn gjorde for marmelade.

Biografanmeldelse
05. juli 2021 | 19:39

Mother

Oscar-vinderen Bong Joon-hos krimidrama og moderportræt med eminente Kim Hye-ja er ikke hans mest tilgængelige film, men det er den mest raffinerede.

Biografanmeldelse
02. juli 2021 | 23:25

Den gode spion

Benedict Cumberbatch spiller med selvudslettende charme i seværdigt drama om Den Kolde Krig og spionagefagets moralske tvetydighed.  

Biografanmeldelse
02. juli 2021 | 14:28

Shithouse

For næsten ingen penge er det lykkedes Cooper Raiff at lave en legesyg og overraskende dybsindig ungdomskomedie om ensomhed på et amerikansk universitet.

Biografanmeldelse
30. juni 2021 | 18:52

Spirit – En fri sjæl

Animationsfilm om venskabet mellem en pige og en hest er charmerende og underholdende, men er i bund og grund en genindspilning af et serieafsnit.

Biografanmeldelse
28. juni 2021 | 13:11

My Salinger Year

Fornøjelig film om en ung forfatterspires arbejde på et forlag i New York og usædvanlige kontakt til manden bag kultromanen Forbandede ungdom.

Biografanmeldelse
27. juni 2021 | 16:14

Duften af roser

Fransk feel-good-film er en velspillet dans på roser og et drama med frisk duft af humor.

Biografanmeldelse
27. juni 2021 | 10:37

A Quiet Place 2

Historien og budgettet er større i opfølgeren til genistregen A Quiet Place, men når døden kommer tordnende i de naturskønne omgivelser, er det stadig ubeskriveligt skrækindjagende.

© Filmmagasinet Ekko