Anmeldelser / Biografanmeldelse

73 - 84 ud af 2063
Biografanmeldelse
08. feb. 2022 | 12:11

Robotbror

Med et gennemført fremtidsunivers og medrivende action er dansk sci-fi-familiefilm et friskt pust.

Biografanmeldelse
02. feb. 2022 | 12:07

Sne­le­o­par­den

Fransk naturdokumentar er en meditativ rejse til det tibetanske højland og i samme mesterlige klasse som Koyaanisqatsi og Wim Wenders’ The Salt of the Earth.

Biografanmeldelse
01. feb. 2022 | 20:57

Syng 2

Den anden animationsfilm om en gruppe håbefulde musicaldyr er en medrivende hitparade med kritik af underholdningsbranchen.

Biografanmeldelse
01. feb. 2022 | 09:41

Scream 5

Den femte Scream-film formår kunststykket at bygge videre på det gamle og tage franchisen i nye retninger.

Biografanmeldelse
28. jan. 2022 | 16:48

Vildmænd

Dansk instruktørtalent finder med vittig og konstant overraskende komedie humoren i maskuline fællesskaber.

Biografanmeldelse
28. jan. 2022 | 02:35

The Alpinist

Fascinerende dokumentar om canadisk bjergbestiger, der uden sikkerhedsnet oplever den ultimative frihed i en gudesmuk, men dødsensfarlig natur.

Biografanmeldelse
26. jan. 2022 | 11:09

Monster­fa­mi­li­en – den uperfekte mission

Tysk animationsfilm er båret af rappe replikker og en god morale, men står i skyggen af Pixars superhelteklassiker De utrolige.

Biografanmeldelse
26. jan. 2022 | 00:51

Tag min hånd

I ånden fra Den eneste ene debuterer skuespilleren Lars Kaalund som instruktør med en romantisk dramakomedie fuld af fornøjelige præstationer.

Biografanmeldelse
24. jan. 2022 | 18:19

Lamb

Forbrydelser mod naturen er lige så skræmmende som et hvilket som helst filmmonster i elegant og grænsesøgende islandsk thriller.

Biografanmeldelse
24. jan. 2022 | 11:54

The Princess

Med en blanding af fascination, skam og en stigende fornemmelse af at blive kvalt giver banebrydende dokumentar en helt ny forståelse for den jagede Prinsesse Diana.

Biografanmeldelse
24. jan. 2022 | 02:39

Spencer

Kristen Stewart er blændende som gådefulde Prinsesse Diana i autentisk drama, der udspiller sig mellem en feberdrøm og et mørkt eventyr.

Biografanmeldelse
23. jan. 2022 | 17:26

Nightmare Alley

Guillermo del Toros første film siden Oscar-triumfen med The Shape of Water føles sammenflikket, men bæres af en dyster stemning og excentriske karakterer.

© Filmmagasinet Ekko