Anmeldelser / Biografanmeldelse

49 - 60 ud af 2107
Biografanmeldelse
16. juni 2022 | 07:35

Lightyear

Animationsfilmen om legetøjsastronauten sigter efter det uendelige univers, men kæmper med endimensionelle figurer uden humor.

Biografanmeldelse
10. juni 2022 | 07:33

Verdens værste menneske

Joachim Trier har skabt en drøm af en afslutning på Oslo-trilogien, der vil stå tilbage som et signalement af vor tid og er et hovedværk i nordisk kultur.

Biografanmeldelse
09. juni 2022 | 07:29

Jurassic World 3: Dominion

Der er gensynsglæde, glimt i øjet og vild dino-action i blockbuster, som udmærker sig i kategorien ”hovedløs underholdning”.

Biografanmeldelse
08. juni 2022 | 15:05

Délicieux

Fransk kokkedrama er en overdådig og smittende anretning, der udfolder kampen mellem herskab og tjenestefolk i tiden før den franske revolution.

Biografanmeldelse
01. juni 2022 | 18:29

Esthers orkester

Musikeren Annika Aakjær spiller sin første store filmrolle, men får ikke lov til at fylde meget i godmodigt dansk kærlighedsdrama.

Biografanmeldelse
01. juni 2022 | 07:02

Men

Dragende gyserfilm af Ex Machina-instruktøren udforsker vor planets mest uhyggelige væsner med chokerende billeder, der vil hjemsøge dine drømme.

Biografanmeldelse
21. maj 2022 | 13:16

Nordsøen

Spændende og velspillet norsk katastrofefilm stiller i storladen stil spørgsmål ved landets olieformue.

Biografanmeldelse
20. maj 2022 | 08:56

Hændelsen

Venedig-vinderen er et rystende og komplet overbevisende abortdrama, der fremover bør vises på alle tv-stationer verden over på kvindernes kampdag.

Biografanmeldelse
19. maj 2022 | 00:09

Hatching

Fremragende finsk horrorfilm lægger sig op ad Speak No Evil med kuldegysende skildring af en familie, der ikke kan komme ubehaget til livs.

Biografanmeldelse
18. maj 2022 | 22:46

Downton Abbey: En ny æra

Fremragende skuespil og overdådig udsmykning bliver overskygget af Hollywood-spekulationer i fortsættelse af britisk succes.

Biografanmeldelse
18. maj 2022 | 08:42

Intet

Fascinerende ungdomsdrama udfordrer publikum med barsk fortælling om flokmentalitet og livets meningsløshed.

Biografanmeldelse
13. maj 2022 | 19:00

Top Gun: Maverick

Den længe ventede fortsættelse af Tom Cruises gennembrudsrolle er ikke bare hæsblæsende og storslået topunderholdning – det er den bedste blockbuster i årevis!

© Filmmagasinet Ekko