Anmeldelser / Biografanmeldelse

49 - 60 ud af 2197
Biografanmeldelse
23. nov. 2022 | 11:44

Confess, Fletch

Filmatisering af 80’er-krimikomedie med raffinerede mord er mere elefant end elegant.

Biografanmeldelse
23. nov. 2022 | 10:27

Året jeg begyndte at onanere og stoppede med at præstere

Svensk sexkomedie om sprudlende kvindefrigørelse fortæller med orgastisk vellyst en underholdende historie om at elske sig selv.

Biografanmeldelse
21. nov. 2022 | 16:53

Smukke sind

Fransk drama om et umage vennepar er et overflødighedshorn af venlighed, der insisterer på at være livsbekræftende og vedvarende varm.

Biografanmeldelse
21. nov. 2022 | 13:17

Guillermo del Toro’s Pinocchio

Mexicansk Oscar-vinder lader fortælleglæden vokse ud gennem lærredet i magisk stop-motion-musical om den løgnagtige trædukke.

Biografanmeldelse
21. nov. 2022 | 11:11

Prey for the Devil

Psykologisk familiesorg vejer op for rædselsvækkende dårlige effekter i gyser om dæmonuddrivelse.

Biografanmeldelse
21. nov. 2022 | 09:38

Bones and All

Unge stjerner er magnetiske som fortabte skæbner i Luca Guadagninos brusende og lyriske kannibalromance.

Biografanmeldelse
18. nov. 2022 | 11:10

Rimini

Med hypnotiserende portræt af en falleret schlagersanger dissekerer Ulrich Seidl menneskedyret, der nærer et umuligt ønske om at blive bekræftet betingelsesløst.

Biografanmeldelse
16. nov. 2022 | 10:22

She Said

Drama om afsløringen af Harvey Weinsteins overgreb er en vigtig skildring af det journalistiske arbejde i en tid, hvor tiltroen til medier er hastigt dalende.

Biografanmeldelse
15. nov. 2022 | 22:55

The Menu

Borgerskabets diskrete bøvs ved bordet forvandles til haute cuisine i velspillet satire, der udvikler sig til en grotesk gyser.

Biografanmeldelse
15. nov. 2022 | 16:15

Jeg elsker også dig

Franske stjerner stråler i kærlighedsdrama for voksne, hvor kvinder analyserer sig selv igennem mænd.

Biografanmeldelse
15. nov. 2022 | 15:04

Bardo

Oscar-vinders bjergtagende ambitiøse Netflix-film er en ekvilibristisk kunstners storladne navlepilleri.

Biografanmeldelse
11. nov. 2022 | 22:22

Call Jane

Elizabeth Banks og især Sigourney Weaver er fremragende i velspillet 1960’er-abortdrama, som desværre er højaktuelt.

© Filmmagasinet Ekko