Anmeldelser / Biografanmeldelse

61 - 72 ud af 2063
Biografanmeldelse
02. mar. 2022 | 13:07

The Elec­tric­al Life of Louis Wain

Benedict Cumberbatch går i et med rollen som bipolar og excentrisk kunstner i visuelt spraglet biopic.

Biografanmeldelse
25. feb. 2022 | 13:34

Jackass Forever

Aldrig har jeg oplevet så vild latter i en biografsal, skriver Ekkos anmelder om det nostalgiske gensyn med de dødsforagtende drengerøve.

Biografanmeldelse
25. feb. 2022 | 12:03

Pa­ral­lel­le mødre

På toppen af sin karriere har Pedro Almodóvar fundet en ny retning med inderligt forhåbningsfuld film om moderskab og nedarvet smerte.

Biografanmeldelse
22. feb. 2022 | 11:57

Rose

Sofie Gråbøl er formidabel som psykisk sårbar i Niels Arden Oplevs mest personlige – og bedste – film, der trods sit alvorlige emne er en livsbekræftende oplevelse.

Biografanmeldelse
22. feb. 2022 | 11:01

The Godfather

Francis Ford Coppolas mesterlige familiesaga om mafiakriminalitet og den amerikanske drøm er 50 år efter premieren stadig ikke overgået i chokerende voldsomhed.

Biografanmeldelse
16. feb. 2022 | 16:32

Moonfall

Game of Thrones-stjernen John Bradley er et af få lyspunkter i sci-fi-katastrofefilm, der på tosset vis forestiller sig verdens undergang.

Biografanmeldelse
10. feb. 2022 | 13:40

Drøm­me­man­den

Inspirationen fra science fiction beriger romantisk komedie, der stiller spørgsmålstegn ved, hvad det vil sige at være menneskelig.

Biografanmeldelse
10. feb. 2022 | 03:13

Uncharted

Tom Holland er fremragende som skattejæger i underholdende actionfilm baseret på populær spilserie.

Biografanmeldelse
09. feb. 2022 | 17:49

Marry Me

Jennifer Lopez og Owen Wilson som et charmerende umage par er biografernes raslebøsse op til Valentinsdag, og med den rette indstilling skal komedien nok smelte hjerter.

Biografanmeldelse
09. feb. 2022 | 15:23

Pil’s eventyr

Fransk animationsfilm med sprudlende danske stemmer og original komik er overraskende god underholdning til børn og voksne.

Biografanmeldelse
09. feb. 2022 | 09:33

Døden på Nilen

Agatha Christie skal være woke for et ungt publikum i Kenneth Branaghs sentimentale og kedelige udgave af den belgiske mesterdetektiv Hercule Poirot.

Biografanmeldelse
08. feb. 2022 | 21:53

Du som er i himlen

Tea Lindeburgs imponerende debutfilm tegner et hårdt og troværdigt billede af fortidens bondeliv og en kvindeundertrykkelse, som stadigvæk eksisterer.

© Filmmagasinet Ekko