Anmeldelser / Biografanmeldelse

61 - 72 ud af 1931
Biografanmeldelse
21. juli 2021 | 14:52

Ainbo – Amazonas’ vogter

Efter i generationer at have fået fortalt hvidvaskede historier om indianere og inuitter er det befriende med et andet blik, men peruansk-hollandsk film er halvhjertet.

Biografanmeldelse
20. juli 2021 | 11:19

Billie

Ramsaltet portræt af den gudbenådede, men samspilsramte sanger Billie Holiday, hvis mest selvfornedrende sange næppe ville kunne spilles i dag.

Biografanmeldelse
20. juli 2021 | 07:26

De Gaulle

Fransk kvalitetsfilm finder menneskeligheden hos general og præsident, der reddede landets ære under Anden Verdenskrig, men siden blev forhadt på både venstre- og højrefløjen.

Biografanmeldelse
19. juli 2021 | 16:14

Hvor kragerne vender

Debutanten Lisa Jespersen ser ikke kun det sjove i fordommene på begge sider af konflikten mellem provins og storby, men trænger også ind til det ægte menneskelige.

Biografanmeldelse
15. juli 2021 | 22:37

Space Jam 2: A New Legacy

Forsøget på at genoplive animationsklassiker med ny basketstjerne er proppet med product placement.

Biografanmeldelse
14. juli 2021 | 21:19

Hitman’s Wife’s Bodyguard

Salma Hayek stråler som storbandende og temperamentsfuld helt i actionkomedie, der falder fra hinanden i dårlig humor og buldrende action.

Biografanmeldelse
14. juli 2021 | 20:14

Uuups! Dyr over bord ...

Alternativ version af Noahs ark stjæler fra langt bedre animationsfilm uden at skabe et spændende univers.

Biografanmeldelse
14. juli 2021 | 13:17

Sidste strejf af kærlighed

To hundemennesker fra hver sin socialklase finder hinanden i sød, engelsk film om tidens gnavende tand.

Biografanmeldelse
12. juli 2021 | 11:46

Kam­me­ra­ter!

Ubønhørligt drama om sovjetisk massakre hudfletter intenst en grum fortid og et system, som instruktøren engang selv bidrog til.

Biografanmeldelse
07. juli 2021 | 16:21

Flummerne

Farvestrålende animationsfilm har en frisk og forunderlig humor, som næsten passer bedre til voksne end børn.

Biografanmeldelse
06. juli 2021 | 14:27

Black Widow

Superhelte-spionbrag lægger ikke skjul på inspirationen fra James Bond og er bedst, når den omfavner familien og humoren.

Biografanmeldelse
06. juli 2021 | 10:46

Det lille bageri

Eliza Schroeders debutfilm er en sukkersød hyldest til den kosmopolitiske kageverden. Men den kommer næppe til at gøre for japansk matcha-tekage, hvad den peruvianske Paddington-bjørn gjorde for marmelade.

© Filmmagasinet Ekko