Anmeldelser / Serieanmeldelse

49 - 60 ud af 693
Serieanmeldelse
08. apr. 2022 | 12:19

Joe vs. Carole

Fiktionsserie baseret på Neflix’ succesfulde dokumentar Tiger King presser citronen og står i skyggen af sin forgænger.

Serieanmeldelse
08. apr. 2022 | 06:52

Frit land

Dansk prequel-serie med fremragende skuespillere trækker tråde til Pusher og Nordvest i ferm krimifortælling om det københavnske bandemiljø.

Serieanmeldelse
05. apr. 2022 | 13:01

Halo

Filmatiseringer af spil er ikke længere blindgyder, men serie om maskeret supersoldat vil næppe udvide fanskaren.

Serieanmeldelse
03. apr. 2022 | 22:22

Borgen 4 – hele sæsonen

I en imponerende fjerde sæson flød Birgitte Nyborg mere og mere til havs på sin egen magtsyges isflage, mens spændingen steg til det ulidelige.

Serieanmeldelse
02. apr. 2022 | 19:03

Dopamin

Serie inspireret af sensationel sag om sygeplejerske forspilder chancen for at skabe et adrenalinsus eller bore psykologisk dybt.

Serieanmeldelse
30. mar. 2022 | 15:43

Moon Knight

Marvel-serie med Oscar Isaac som personlighedsforstyrret superhelt lever på stjernekarisma og skør komik.

Serieanmeldelse
23. mar. 2022 | 16:11

Phoenix Rising

Evan Rachel Wood og andre kvinder fortæller rystende historier om rockstjernen Marilyn Mansons overgreb i kampen for at ændre den amerikanske lovgivning.

Serieanmeldelse
23. mar. 2022 | 14:43

Jorden rundt i 80 dage

Den klassiske jordomrejse-fortælling har fået moderne, politisk korrekte gevandter, så anakronismerne i stort anlagt tv-serie står i kø.

Serieanmeldelse
23. mar. 2022 | 10:46

Lust

Svensk serie om kvinders sexliv er rørende og uterligt morsom, men mangler mænd, der er værd at bolle med.

Serieanmeldelse
23. mar. 2022 | 10:06

Brid­ger­ton – sæson 2

Stormfuld forelskelse, russisk litteratur og moderne popkultur får kostumedrama til at sprudle i omskrevet fortælling om 1800-tallets tilknappede adel.

Serieanmeldelse
15. mar. 2022 | 16:28

The Last Days of Ptolemy Grey

Samuel L. Jackson spreder vingerne i charmerende serie om en gammel mands kamp mod demensens tåger.

Serieanmeldelse
15. mar. 2022 | 12:07

Ingen vej tilbage

Stortalentet Andrias Høgenni fletter mesterligt humor og alvor sammen i parforholdsserie, der nedbryder et tabu og viser menneskeligheden bag sociale fejltrin.

© Filmmagasinet Ekko