Anmeldelser / Serieanmeldelse

49 - 60 ud af 555
Serieanmeldelse
19. feb. 2021 | 19:41

Solar Opposites

Rumvæsen-serie af manden bag Rick and Morty læner sig tæt op ad forgængeren, men finder sin egen stil som satirisk hyldest til menneskehedens mange særheder.

Serieanmeldelse
19. feb. 2021 | 06:58

2 døgn

Dansk krimiserie har gode biroller og fremragende lydside, men skal have rystet begyndernerverne af.

Serieanmeldelse
18. feb. 2021 | 10:58

Love, Victor

Fortsættelse af populær homofilm serveres som morsom ungdomsserie krydret med en ung mands hemmelige begær.

Serieanmeldelse
16. feb. 2021 | 06:11

Ho­ved­mistænkt – Madeleine Mc­Cann-​sa­gen

Den danske afdeling af Discovery byder ikke på nye afsløringer, men samler brikkerne til et velfortalt og skræmmende portræt af den hovedmistænkte i vor tids store forsvindingssag.

Serieanmeldelse
12. feb. 2021 | 18:12

Clarice

Videreførelse af Ondskabens øjne har ikke meget nyt at byde på, og det fascinerende omdrejningspunkt, Hannibal Lecter, glimrer ved sit fravær.

Serieanmeldelse
12. feb. 2021 | 13:09

Ted Lasso

Man behøver ikke være fodboldnørd for at more sig over prægtigt underholdende komedieserie om en amerikansk fodboldtræner, der skal føre et Premier League-hold til nedrykning.

Serieanmeldelse
11. feb. 2021 | 20:54

Seduced: Inside the NXIVM Cult

Det er i sig selv rigeligt rystende at høre offers beretning om sexkult, men serieskaberen kan ikke nære sig fra rørstrømske virkemidler og et virvar af vinkler.

Serieanmeldelse
11. feb. 2021 | 17:39

Mit livs kunst – med Martin Bigum

DR-serie om kanalens egen kunststjerne er fornøjeligt orkestreret, men den krukkede hovedpersons ordguirlander bliver hurtigt for meget.

Serieanmeldelse
10. feb. 2021 | 14:31

Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel

En mystisk forsvindingssag knopskyder i alle retninger i medrivende true crime-serie, hvor konspirationsteoretikerne får for meget ukritisk taletid.

Serieanmeldelse
01. feb. 2021 | 15:30

Fo­ged­ret­ten

Jens Dahls webserie byder på et spændende univers og gode hovedroller, men det korte format har sine begrænsninger.

Serieanmeldelse
29. jan. 2021 | 13:57

Ba­de­ho­tel­let – sæson 8

Krigens rædsler får ikke lov til at forpurre den danske sommeridyl i ny sæson af kostumedramaet.

Serieanmeldelse
28. jan. 2021 | 18:48

Fie

Fie Laursen. Syg pige, syg serie. Men dog værd at se for sin ubærlighed, indtil seriens skabere selv bliver fanget ind i borderliner-universets selvmodsigelser.

© Filmmagasinet Ekko