Anmeldelser / Serieanmeldelse

49 - 60 ud af 580
Serieanmeldelse
29. mar. 2021 | 12:28

Vaffel og Mochi

Børneserie med Michelle Obama og to tøjdukker på kulinarisk dannelsesrejse byder på læring, hjertevarme og en sympatisk morale.

Serieanmeldelse
28. mar. 2021 | 11:29

Guru

Simon Kvamms serie om jysk lifecoach er en elegant og næsten kærlig satire over selvhjælpsindustrien med en overraskende alvorlig slutning.

Serieanmeldelse
26. mar. 2021 | 09:21

The Ir­reg­u­lars

Der bliver fokuseret på ungdommen i uhyggelig og sjældent brugt indgangsvinkel til Sherlock Holmes-universet.

Serieanmeldelse
25. mar. 2021 | 09:25

Den som dræber: Fanget af mørket – sæson 2

Med et forfriskende fokus på mandlige ofre er anden sæson af dansk krimiserie noget af det mest nyskabende i dansk tv-dramatik meget længe.

Serieanmeldelse
24. mar. 2021 | 02:27

The Deceived

Irsk thriller-serie svælger i slibrige intriger, men falder på et svagt manuskript med belejlige tilfældigheder og lappeløsninger.

Serieanmeldelse
24. mar. 2021 | 01:37

The Twilight Zone – sæson 2

Med kontante fabler om menneskets frygt og modet til at tænke stort er den genstartede antologiserie et lyspunkt, der ufortjent kun fik to sæsoner.

Serieanmeldelse
22. mar. 2021 | 10:28

Everyone Is Doing Great

Komedieserie med autobiografiske træk vil vise bagsiden af stjernetilværelsen i Hollywood, men den er bedaget og pinligt usjov.

Serieanmeldelse
22. mar. 2021 | 09:11

Two Weeks to Live

Miniserie med Game of Thrones-stjerne byder på humoristiske øjeblikke og charmerende karakterer, men har for tyndt et plot til for alvor at bide sig fast.

Serieanmeldelse
20. mar. 2021 | 23:27

Min kamp

Anna Juul er flækkende morsom i vild serie, der er en satire over kultureliten, kunstnerrollen og skizofreni – og ender med at blive en menneskeligt dyb oplevelse.

Serieanmeldelse
19. mar. 2021 | 14:04

Q: Into the Storm

Jagten på konspirationsteoretikeren bag QAnon er en storstilet whodunit om ytringsfrihed og anonymitet med et vildt persongalleri, der leder tankerne hen på Tiger King.

Serieanmeldelse
18. mar. 2021 | 17:23

The Falcon and the Winter Soldier

Race og identitet er i centrum, når to af Marvels mest loyale soldater omstiller sig til en verden uden en fjende i hæsblæsende actionserie.

Serieanmeldelse
17. mar. 2021 | 16:37

Vi spiller spillet – realityen der formede dig

DR-dokumentarserie finder med rekonstruktioner af dramatiske øjeblikke i Paradise Hotel ind til det menneskelige i en forkætret genre.

© Filmmagasinet Ekko