Anmeldelser / Serieanmeldelse

49 - 60 ud af 516
Serieanmeldelse
28. nov. 2020 | 17:36

The Flight Attendant

Spænding og komik går hånd i hånd i mordmysterium, der emmer af kærlighed til 1960’ernes krimikomedier.

Serieanmeldelse
27. nov. 2020 | 13:38

Ulven kommer – hele sæsonen

Trods forbilledligt skuespil og mennesker, man kan identificere sig med, er DR-serien om vold i hjemmet ikke otte timer værd.

Serieanmeldelse
19. nov. 2020 | 20:38

Marvel 616

Dokumentarserie på Disney+ om superhelte-imperiet Marvel dykker ned i den fascinerende historie, men minder rigeligt om propaganda.

Serieanmeldelse
18. nov. 2020 | 14:26

Friheden – sæson 2

Morsomt svindlerdrama om fuppende forstadspar er opfindsom underholdning med forrygende skuespilpræstationer.

Serieanmeldelse
14. nov. 2020 | 21:06

Truth Seekers

Nick Frost træder et skridt frem og Simon Pegg ét tilbage i en okkult detektivserie, der med lån fra Doctor Who og X-Files er mere munter end morsom.

Serieanmeldelse
12. nov. 2020 | 19:09

Hutlifusk

Dansk mockumentary leger med den geniale idé, at EM-sejren i ’92 var matchfixing, men TV 2 Zulu-serien mister undervejs grebet om virkeligheden.

Serieanmeldelse
12. nov. 2020 | 18:40

The Crown – sæson 4

Fortsættelsen af det kongelige periodedrama spinder guld på Thatcher-æraens splittede Storbritannien og Prinsesse Dianas dystre skæbne.

Serieanmeldelse
11. nov. 2020 | 23:53

His Dark Materials – sæson 2

Seriefortsættelse af Philip Pullmans populære fantasy-bøger skruer op for dramaet og intensiteten i hæsblæsende anden sæson.

Serieanmeldelse
10. nov. 2020 | 19:52

A Teacher

Drama om forhold mellem kvindelig lærer og hendes elev gør os ikke klogere på magtmisbrugets komplicerede psykologi.

Serieanmeldelse
09. nov. 2020 | 18:49

Industry

Med stort fokus på sex og stoffer formår serie om unge mennesker i den engelske finansverden ikke at forløse sit potentiale som generationsportræt.

Serieanmeldelse
08. nov. 2020 | 18:29

Moonbase 8

Jordnær og empatisk rumkomedieserie om det trivielle hverdagsliv i en indelukket boble passer perfekt i corona-tider.

Serieanmeldelse
06. nov. 2020 | 14:57

Niende

DR-dokumentar viser glimrende den svære og utrygge overgang fra barn til voksen for en håndfuld elever i niende klasse.

© Filmmagasinet Ekko