Anmeldelser / Serieanmeldelse

37 - 48 ud af 693
Serieanmeldelse
04. maj 2022 | 14:20

Clark

Bill Skarsgård er overbevisende som gangsteren Clark Olofsson, der som en blanding af Pippi Langstrømpe og Al Capone i årtier drev gæk med det svenske folkehjems ordensmagt.

Serieanmeldelse
02. maj 2022 | 10:03

Made in Oslo

Stærke præstationer af Pia Tjelta og danske Jakob Cedergren præger norsk drama, der kritisk og kærligt tager hul på tabuet om barnløshed.

Serieanmeldelse
01. maj 2022 | 09:49

The Offer

Der er ikke sparet på noget i den imponerende flotte skildring af tilblivelsen af Godfather, men serien kommer ikke ind under filmrullen på mesterværket.

Serieanmeldelse
30. apr. 2022 | 20:39

The Man Who Fell to Earth

Seriefortsættelse af kultfilm med David Bowie er båret af knalddygtige skuespillere, men hverken indhold eller form lever op til originalen.

Serieanmeldelse
29. apr. 2022 | 11:33

We Own This City

Makkerparret bag The Wire er tilbage med velspillet politiserie fra voldens by, hvor korrupte betjente har lange samtaler mellem deres brutale aktioner.

Serieanmeldelse
19. apr. 2022 | 22:17

The Dropout

Amanda Seyfried er eminent i rollen som Elizabeth Holmes, der på chokerende vis får gud og hver mand til at tro, at hun har nøglen til at helbrede alverdens syge.

Serieanmeldelse
15. apr. 2022 | 11:42

Roar

Stjernerne falder næsten over hinanden i syret fabel-serie, hvor en kvinde opklarer sit eget mord, mens en anden knalder med en and.

Serieanmeldelse
15. apr. 2022 | 11:13

The First Lady

Med lige dele sød nostalgi og tankevækkende kritik af behandlingen af kvinder kæder Susanne Bier tre præsidentfruers skæbne sammen i et fremragende periodedrama.

Serieanmeldelse
13. apr. 2022 | 18:04

Jimmy Savile: A British Horror Story

Dokumentaren om Mr. Entertainment, der havde hele den engelske nation i sin hule hånd, er en født klassiker og et lærestykke i psykopatisk manipulation.

Serieanmeldelse
12. apr. 2022 | 21:57

Slow Horses

Mick Herrons første roman er blevet til forrygende labyrintisk serie tintet af britisk noir, hvor regnen er farligere end, hvad en paraply kan beskytte imod.

Serieanmeldelse
11. apr. 2022 | 15:11

Tokyo Vice

Michael Manns neo-noir-serie om amerikansk journalist i Tokyos kriminelle underverden er en fascinerende perle.

Serieanmeldelse
10. apr. 2022 | 23:47

Det for­s­vund­ne ravkammer

DR’s påskeæg til danske familier byder på masser af spænding, når en gruppe børn sætter jagten ind på en nazi-skat.

© Filmmagasinet Ekko