Anmeldelser / Serieanmeldelse

1 - 12 ud af 580
Serieanmeldelse
20. okt. 2021 | 16:50

The North Water

Britisk hvalfangerdrama, der bør give danske Roland Møller et internationalt gennembrud, er politisk skarp og menneskeligt uhyggelig.

Serieanmeldelse
15. okt. 2021 | 09:59

Suc­ces­sion – sæson 3

Hitserien om et familieejet mediekonglomerat holder uhyggeligt højt niveau, og den ulidelige Roy-familie er sjovere og grovere end nogensinde.

Serieanmeldelse
10. okt. 2021 | 19:15

Squid Game

Mellem udsplattede hjerner og pludselig død gemmer sig stor menneskelighed i sydkoreansk Netflix-fænomen, der forener underholdning og samfundskritik.

Serieanmeldelse
02. okt. 2021 | 07:31

Brixtofte – helt, skurk, far

Hele Peter Brixtoftes liv og virke var et fupnummer, men til sidst sidder man med et dilemma i forhold til Farums megalomane bykonge.

Serieanmeldelse
30. sep. 2021 | 20:09

Gift ved første blik – sæson 7

Når vi ser disse menneskers problemer og deres grinagtige forsøg på at løse dem, ser vi egentlig på os selv.

Serieanmeldelse
29. sep. 2021 | 07:47

Paradise Hotel – sæson 18

Den solbeskinnede parallelverden af sex, druk og intriger er et forstørret spejl af virkeligheden. Nu er reality-serien forsigtigt ved at blive moderniseret.

Serieanmeldelse
24. sep. 2021 | 06:24

Ka­stanje­man­den

Søren Sveistrup har med Netflix i ryggen overført sin roman til en af de bedste dansktalende krimiserier i meget lang tid – original, uforudsigelig og knaldspændende.

Serieanmeldelse
22. sep. 2021 | 22:02

Skyld – sæson 2

Kammerspil og situationskomik går op i en højere enhed i ny sæson af DR’s usædvanligt sjove og indsigtsfulde serie om parforholdsproblemer.

Serieanmeldelse
21. sep. 2021 | 16:13

Midnight Mass

Horror-mesteren Mike Flanagan skaber en fænomenal strøm af hjerteskærende øjeblikke i sit mest personlige og bedste værk.

Serieanmeldelse
09. sep. 2021 | 18:43

Scenes from a Marriage

HBO-genindspilning af Bergmans mesterlige hovedværk når ikke originalen til sokkeholderne, men det er et godt drama med sans for de små ryk i et kærlighedsforhold.

Serieanmeldelse
04. sep. 2021 | 09:41

Blå bog for evigt

TV 2-serie om gymnasie-reunion er sjovest, når den giver sig tid til guru-råd og samtaler om, hvordan man udtaler stracciatella.

Serieanmeldelse
03. sep. 2021 | 16:30

Fredløs

Trods et legende billedsprog er femten minutters afsnit ikke nok til at nuancere kulturmødet i DR’s nye dramaserie.

© Filmmagasinet Ekko