Anmeldelser / Serieanmeldelse

25 - 36 ud af 580
Serieanmeldelse
18. juni 2021 | 12:47

Katla

Islandsk Netflix-serie forsøger at gå i fodsporene på mystisk sci-fi som Les revenants og Dark, men blandingen af hverdagsdrama og overnaturlig horror lykkes ikke.

Serieanmeldelse
08. juni 2021 | 19:25

Loki

Med Tom Hiddleston i charmerende og dramatisk topform er den nyeste Marvel-serie en veloplagt blanding af humor og eksistentielt drama.

Serieanmeldelse
02. juni 2021 | 18:05

Klovn – sæson 8

Casper Christensen mestrer springet til instruktør af otte nye afsnit, hvor han og Frank Hvam med grænsesøgende komik nægter at tilpasse sig virkeligheden.

Serieanmeldelse
31. maj 2021 | 11:18

Too Close

Britisk krimidrama skildrer samspilsramte mødre i en mandsdomineret verden, men miniserieformatet har svært ved at rumme de store ambitioner.

Serieanmeldelse
22. maj 2021 | 09:38

The Un­der­ground Railroad

Oscar-vinderen Barry Jenkins har skabt en billedskøn serie, der tager livtag med USA’s blodige fortid og er en kærkommen reminder om de uhyrligheder, som trækker tråde til nutiden.

Serieanmeldelse
19. maj 2021 | 18:15

Master of None – sæson 3

Aziz Ansaris muntre komedie skifter hovedperson og tager en dramatisk drejning, som med reference til filmiske milepæle er en sand fornøjelse.

Serieanmeldelse
15. maj 2021 | 19:41

In Treatment

Med få midler formår kammerspil med terapisessioner som ramme at skabe fængslende drama og komplekse karakterer.

Serieanmeldelse
13. maj 2021 | 10:06

Try Hard

Det er svært for voksne og unge at forstå hinanden i Anders Morgenthalers sjove serie om gaming-verdenen.

Serieanmeldelse
02. maj 2021 | 08:06

Pose – sæson 3

Fremragende afslutning på serien om New Yorks ballroom-kultur er en glitrende milepæl for repræsentation i Hollywood.

Serieanmeldelse
01. maj 2021 | 01:06

Hvide Sande

Der er mere hårdkogt æg end krimi i TV 2’s solbeskinnede mordgåde om et umage politipar på mission på den jyske vestkyst.

Serieanmeldelse
24. apr. 2021 | 07:42

The Handmaid’s Tale – sæson 4

Successerie om religiøs undertrykkelse af kvinder er stadig et af de bedste bud på en moderne dystopi, selv om den begynder at føles en kende selvtilfreds.

Serieanmeldelse
14. apr. 2021 | 19:25

Worn Stories

Menneskers forhold til tøj er til tider sygeligt, men Netflix-serie har hverken det store at sige om tøjet eller menneskene, som har det på.

© Filmmagasinet Ekko