Anmeldelser / Streaminganmeldelse

1 - 12 ud af 180
Streaminganmeldelse
08. jan. 2022 | 12:10

The Tender Bar

George Clooneys film om en ung fyr og hans faderfigur står i skyggen af Good Will Hunting og udmærker sig med et privilegieblindt budskab om, at enhver er sin egen lykkes smed.

Streaminganmeldelse
05. jan. 2022 | 10:22

Harry Potter 20-års jubilæum: Tilbage til Hogwarts

Genforeningen mellem de medvirkende i en af historiens største filmserier er en tandløs omgang, der bevidst viger uden om de kontroversielle emner.

Streaminganmeldelse
04. jan. 2022 | 17:04

The Velvet Un­der­ground

Todd Haynes har skabt noget nær det optimale portræt af den legendariske New York-gruppe, der banede vejen for rock som kunst.

Streaminganmeldelse
04. jan. 2022 | 14:56

Finch

Postapokalyptisk film om en mand, en hund og to robotter virker som en ufrivillig parodi på en typisk Tom Hanks-film.

Streaminganmeldelse
04. jan. 2022 | 13:51

Pro­ces­sion

Ofre for pædofile katolske præster genopfører deres oplevelser i Netflix-dokumentar, som giver et enestående indblik i traumets natur.

Streaminganmeldelse
03. jan. 2022 | 16:27

The Tragedy of Macbeth

Instruktør Joel Coen og altid forrygende Frances McDormand kaster sig over en af historiens største tragedier, uden at nødvendigheden står lysende klart.

Streaminganmeldelse
02. jan. 2022 | 12:51

Being the Ricardos

Aaron Sorkins film om stjernen i den ikoniske sitcom I Love Lucy er en gevaldig skuffelse med fejlcastet Nicole Kidman og ubeslutsom vinkel.

Streaminganmeldelse
24. dec. 2021 | 11:02

The Matrix Re­sur­rec­tions

Lana Wachowskis tilbagevenden til sit store gennembrud starter radikalt som en metafilm, men ender konventionelt som en actionfilm uden originalens elegante koreografi.

Streaminganmeldelse
08. dec. 2021 | 12:24

The Many Saints of Newark

Forhistorien til The Sopranos er en flot stiløvelse med guf til fans, men filmen gør os ikke meget klogere på vor tids mest populære mafiaboss.

Streaminganmeldelse
13. nov. 2021 | 23:31

Angrebet på Shel­l­hu­set

Fejlbombningen af Den Franske Skole fortælles med historisk akkuratesse i dokumentar, der er et nøgternt modstykke til Ole Bornedals melodramatiske spillefilm.

Streaminganmeldelse
12. nov. 2021 | 12:18

Dob­belt­liv

Debutinstruktør udforsker identitet i simrende racedrama, hvor maskefaldet rammer som en mavepuster.

Streaminganmeldelse
10. nov. 2021 | 21:13

Nattebarn

Sindslidende kan også være lykkelige, viser betagende norsk dokumentar, der nedbryder tabuet om at have ondt i sjælen.

© Filmmagasinet Ekko