Anmeldelser / Streaminganmeldelse

1 - 12 ud af 180
Streaminganmeldelse
12. apr. 2021 | 16:48

Nomadland

Årets store Oscar-favorit borer sig ind i hjertekulen med en poetisk og barsk hyldest til kampgejsten på bunden af det amerikanske samfund.

Streaminganmeldelse
27. feb. 2021 | 10:20

First Cow

Oversete Kelly Reichardts drama om kulturmøder og amerikansk kapitalisme er et underskønt værk og en af de mest sensuelle madfilm nogensinde.

Streaminganmeldelse
04. jan. 2022 | 17:04

The Velvet Un­der­ground

Todd Haynes har skabt noget nær det optimale portræt af den legendariske New York-gruppe, der banede vejen for rock som kunst.

Streaminganmeldelse
04. jan. 2022 | 13:51

Pro­ces­sion

Ofre for pædofile katolske præster genopfører deres oplevelser i Netflix-dokumentar, som giver et enestående indblik i traumets natur.

Streaminganmeldelse
13. nov. 2021 | 23:31

Angrebet på Shel­l­hu­set

Fejlbombningen af Den Franske Skole fortælles med historisk akkuratesse i dokumentar, der er et nøgternt modstykke til Ole Bornedals melodramatiske spillefilm.

Streaminganmeldelse
10. nov. 2021 | 21:13

Nattebarn

Sindslidende kan også være lykkelige, viser betagende norsk dokumentar, der nedbryder tabuet om at have ondt i sjælen.

Streaminganmeldelse
11. maj 2021 | 19:46

Familien Mitchell mod ma­ski­ner­ne

Med uforlignelig visuel komik og kærlighed til den dysfunktionelle familie ligner Netflix-animationsfilm en klassiker, der står mål med Pixars bedste.

Streaminganmeldelse
13. apr. 2021 | 13:11

Hvad jeg lærte af en blæks­p­rut­te

Oscar-nomineret undervandsdokumentar om forholdet mellem en mand og en blæksprutte gør spøjs historie til en smuk fortælling om naturlig kærlighed.

Streaminganmeldelse
12. apr. 2021 | 18:42

Col­lect­ive

En af de største Oscar-konkurrenter til Druk er en rystende branddokumentar, der holder én fast i en skruestik, skriver Sundhedsstyrelsens direktør Søren Brostrøm i sin første filmanmeldelse.

Streaminganmeldelse
09. apr. 2021 | 07:01

Håb

Stellan Skarsgård er formidabel i uhyre præcis og bevægende skildring af et par i midtlivskrise, der pludselig skal håndtere uhelbredelig kræft.

Streaminganmeldelse
30. mar. 2021 | 22:43

Wol­fwal­kers

Som Miyazaki har forløst japanske folkeeventyr med finurlige historier, fører Tomm Moore den keltiske folkearv ind i en ny generation af børneværelser.

Streaminganmeldelse
10. mar. 2021 | 14:17

Zappa

Potent portræt af musikeren Frank Zappa viser, hvordan han blev et frihedssymbol, der kæmpede imod censur, hykleri og flokmentalitet.

© Filmmagasinet Ekko