Anmeldelser / Streaminganmeldelse

1 - 12 ud af 135
Streaminganmeldelse
27. feb. 2021 | 10:20

First Cow

Oversete Kelly Reichardts drama om kulturmøder og amerikansk kapitalisme er et underskønt værk og en af de mest sensuelle madfilm nogensinde.

Streaminganmeldelse
27. feb. 2021 | 15:06

The Climb

Bittersød komedie om et mandevenskabs op- og nedture underholder med visuel komik og sans for tilværelsens absurditet.

Streaminganmeldelse
03. apr. 2020 | 15:42

The Hunt

Der er bombastisk fornøjelse i kontroversielt og blodigt satiredrama, der under overfladen desværre ikke har noget intelligent at sige.

Streaminganmeldelse
11. feb. 2021 | 15:56

News of the World

Tom Hanks leverer sjælfuld alvor, mens unge Helena Zengel er et vidunder i Paul Greengrass’ overraskende konventionelle westernfilm.

Streaminganmeldelse
26. feb. 2021 | 09:28

Never Rarely Sometimes Always

Barskt abortdrama om unge piger på afveje i New York fremkalder tårer og får det til at løbe koldt ned ad ryggen.

Streaminganmeldelse
22. feb. 2021 | 19:32

David Byrne’s American Utopia

Mødet mellem politiske Spike Lee og den legesyge frontfigur fra Talking Heads skaber en gåsehudsfremkaldende musikfilm i verdensklasse.

Streaminganmeldelse
13. jan. 2021 | 13:04

One Night in Miami

En fiktiv fest for fire sorte, amerikanske pionerer efter Cassius Clays verdensmesterskab i 1964 er et fremragende politisk kammerspil med en bismag af tragedie.

Streaminganmeldelse
14. dec. 2020 | 19:12

A Sun

Taiwanesisk familiedrama skaber overraskelser ligesom Oscar-vinderen Parasite og er en af årets stærkeste film.

Streaminganmeldelse
22. feb. 2021 | 20:56

The Painter and the Thief

Mesterlig norsk dokumentar byder på en virkelighed vildere end fantasien i mødet mellem to mennesker, der spejler hinandens mørke.

Streaminganmeldelse
28. aug. 2020 | 19:50

I’m Thinking of Ending Things

Den originale filmskaber Charlie Kaufman er efter fem år tilbage med en umiskendeligt kringlet og sorthumoristisk fortælling om menneskets psyke.

Streaminganmeldelse
29. jan. 2021 | 14:39

The Last Black Man in San Francisco

Fremragende debutfilm om venskab og racespændinger i San Francisco er et sanseligt spabad for sjælen.

Streaminganmeldelse
14. feb. 2021 | 10:40

Framing Britney Spears

Den sjæl, som medierne og den ældre generation stjal, får sangeren Britney Spears tilbage i New York Times-dokumentar.

© Filmmagasinet Ekko