Anmeldelser / Streaminganmeldelse

1 - 12 ud af 80
Streaminganmeldelse
24. juni 2020 | 16:00

Eu­ro­vi­sion Song Contest: The Story of Fire Saga

Will Ferrell er urkomisk i hyldest til Melodi Grand Prix’ svulstige sceneshow i musikalsk komedie, der ligesom sangkonkurrencen naturligvis er for meget af det gode.

Streaminganmeldelse
03. juli 2020 | 17:50

The Old Guard

Actionbrag med Charlize Theron byder på velkoreograferede kampe, men handlingen er forudsigelig, og filmen tager sig selv for alvorligt.

Streaminganmeldelse
03. nov. 2019 | 08:59

El Camino: A Breaking Bad Movie

Filmafslutningen på moderne kultserie tilfører ikke universet noget nyt, men skaber dirrende drama for en af tv-historiens mest tragiske helte.

Streaminganmeldelse
21. juni 2020 | 23:01

A Rainy Day in New York

Woody Allens seneste newyorkerfilm er et substansløst alderdomsværk, der mageligt har lagt sig ind imellem Netflix’ andre usjove, romantiske komedier.

Streaminganmeldelse
10. juni 2020 | 15:00

Da 5 Bloods

Spike Lees Vietnam-film er en slem fuser med stivbenede actionscener, klichéfyldte karakterer og gamle mænd, der uden megen digital hjælp skal forestille at være tyveårige.

Streaminganmeldelse
19. juni 2020 | 11:07

Bully. Coward. Victim. The Story of Roy Cohn

Forhadt stjerneadvokat trækkes ned i mudderet af sine modstandere i sensationelt filmportræt, der savner viljen til at nuancere og finde forklaringer.

Streaminganmeldelse
29. juni 2020 | 12:20

Athlete A

Ubehagelig Netflix-dokumentar om overgreb på det amerikanske gymnastiklandshold viser mangeårigt svigt og en grusom kultur.

Streaminganmeldelse
04. sep. 2019 | 12:53

The Laun­dro­mat

Steven Soderbergh angriber finansverdenens grådighed med historien om Panama-papirerne i en Netflix-komedie, som ikke er særligt sjov.

Streaminganmeldelse
30. jan. 2020 | 10:11

Uncut Gems

Adam Sandler stråler som presset juvelerhandler i Safdie-brødrenes intense ode til New York og byens skæve figurer.

Streaminganmeldelse
10. juni 2020 | 20:33

The Trip to Greece

Den morsomme filmserie om to både skamløse og skamfulde britiske skuespillere på roadtrip slutter overrumplende og efterlader en ægte tåre på anmelderens kind.

Streaminganmeldelse
04. juni 2020 | 16:37

Capone

Tom Hardy skider i sengen og tisser i bukserne som den demente gangsterboss Al Capone i et originalt hallucinerende bud på fortærsket biopic-genre.

Streaminganmeldelse
06. maj 2019 | 10:27

Extremely Wicked, Shock­ingly Evil and Vile

Zac Efron er velbalanceret som Ted Bundy, men Netflix’ film om seriemorderens kærlighedsliv er moralsk problematisk.

© Filmmagasinet Ekko