Anmeldelser / Streaminganmeldelse

1 - 12 ud af 180
Streaminganmeldelse
03. jan. 2022 | 16:27

The Tragedy of Macbeth

Instruktør Joel Coen og altid forrygende Frances McDormand kaster sig over en af historiens største tragedier, uden at nødvendigheden står lysende klart.

Streaminganmeldelse
08. aug. 2021 | 08:43

Road­run­ner: A Film About Anthony Bourdain

Dokumentar forsøger at afdække mysteriet om den afdøde stjernekok Anthony Bourdain, der var så elskeligt og frustrerende sammensat, at man aldrig rigtigt blev mæt.

Streaminganmeldelse
04. jan. 2022 | 17:04

The Velvet Un­der­ground

Todd Haynes har skabt noget nær det optimale portræt af den legendariske New York-gruppe, der banede vejen for rock som kunst.

Streaminganmeldelse
24. dec. 2021 | 11:02

The Matrix Re­sur­rec­tions

Lana Wachowskis tilbagevenden til sit store gennembrud starter radikalt som en metafilm, men ender konventionelt som en actionfilm uden originalens elegante koreografi.

Streaminganmeldelse
27. sep. 2020 | 17:11

The Social Dilemma

Med nogle af de ansvarlige som kilder viser amerikansk dokumentar, hvordan de sociale medier har bevæget sig fra utopien om nærhed og et nyt fællesskab til en skræmmende dystopi.

Streaminganmeldelse
07. nov. 2020 | 12:55

Pepe the Frog – kongen af memes

Dokumentar om skæbnen for Pepe, der er gået fra at være en glad frø til et hadsymbol, giver en god indføring i internettets komplicerede meme-kultur.

Streaminganmeldelse
12. apr. 2021 | 16:48

Nomadland

Årets store Oscar-favorit borer sig ind i hjertekulen med en poetisk og barsk hyldest til kampgejsten på bunden af det amerikanske samfund.

Streaminganmeldelse
13. nov. 2021 | 23:31

Angrebet på Shel­l­hu­set

Fejlbombningen af Den Franske Skole fortælles med historisk akkuratesse i dokumentar, der er et nøgternt modstykke til Ole Bornedals melodramatiske spillefilm.

Streaminganmeldelse
30. aug. 2017 | 13:41

Ikaros

Pludselig befinder dokumentaristen Bryan Fogel sig midt i den russiske OL-dopingskandale. Resultatet er en fascinerende film om organiseret svindel på højeste plan.

Streaminganmeldelse
11. jan. 2019 | 11:43

Brexit: The Uncivil War

Benedict Cumberbatch er i hopla i drama, der fortæller den fascinerende historie om Brexit, som har efterladt Storbritannien i kaos.

Streaminganmeldelse
13. apr. 2021 | 13:11

Hvad jeg lærte af en blæks­p­rut­te

Oscar-nomineret undervandsdokumentar om forholdet mellem en mand og en blæksprutte gør spøjs historie til en smuk fortælling om naturlig kærlighed.

Streaminganmeldelse
10. maj 2021 | 18:05

The Crime of the Century

Alex Gibney opruller USA’s opioidkrise og udstiller både medicinalindustrien og myndighedernes svigt i rystende dokumentar.

© Filmmagasinet Ekko