Anmeldelser / Streaminganmeldelse

1 - 12 ud af 200
Streaminganmeldelse
13. okt. 2018 | 01:11

22 July

Paul Greengrass’ film om massakren på Utøya er bedst, når den nøgternt viser morderen, og værst, når den forsøger at hylde ofrene og det norske folk.

Streaminganmeldelse
23. juli 2020 | 12:29

A Beautiful Day in the Neigh­bor­hood

Tom Hanks leverer eminent skuespil som et gennemført godt menneske i herlig film, der passer perfekt til urolige tider.

Streaminganmeldelse
21. juni 2020 | 23:01

A Rainy Day in New York

Woody Allens seneste newyorkerfilm er et substansløst alderdomsværk, der mageligt har lagt sig ind imellem Netflix’ andre usjove, romantiske komedier.

Streaminganmeldelse
14. dec. 2020 | 19:12

A Sun

Taiwanesisk familiedrama skaber overraskelser ligesom Oscar-vinderen Parasite og er en af årets stærkeste film.

Streaminganmeldelse
14. feb. 2019 | 22:48

Abducted in Plain Sight

Netflix-dokumentar er en utroligt præcis skildring af et pædofilt rovdyrs angrebsmetoder og altomfattende manipulation.

Streaminganmeldelse
15. feb. 2022 | 23:05

Against the Ice

Overlevelses-thriller om en autentisk dansk polarekspedition er et hjertebarn for Nikolaj Coster-Waldau, men også en poleret Netflix-produktion.

Streaminganmeldelse
08. dec. 2020 | 17:11

Alex Wheatle

Endnu et pletskud i Steve McQueens antologiserie skildrer medrivende de formgivende år for en af de vigtigste forfattere i England.

Streaminganmeldelse
06. aug. 2022 | 18:42

Alex’s War

Dokumentar udstiller den amerikanske demagog Alex Jones som en åndelig forbryder med et intellektuelt svindelnummer, men formen fænger ikke.

Streaminganmeldelse
06. apr. 2022 | 18:24

All the Old Knives

Janus Metz’ amerikanske agentdrama byder på lækkert fotograferet spænding i en verden med skæg og blå briller, som stadigvæk fascinerer.

Streaminganmeldelse
30. sep. 2016 | 11:02

Amanda Knox

Danskproduceret true crime-dokumentar om spektakulær mordsag i Italien savner serieformatets plads til at udfolde den komplekse sag.

Streaminganmeldelse
17. aug. 2020 | 19:22

An American Pickle

Man skal tilbage til Coen-brødrenes A Serious Man for at finde en så veloplagt kærlig, men også hudflettende udlevering af jødisk selvforståelse i USA.

Streaminganmeldelse
13. nov. 2021 | 23:31

Angrebet på Shel­l­hu­set

Fejlbombningen af Den Franske Skole fortælles med historisk akkuratesse i dokumentar, der er et nøgternt modstykke til Ole Bornedals melodramatiske spillefilm.

© Filmmagasinet Ekko