Anmeldelser / Biografanmeldelse

13 - 24 ud af 1847
Biografanmeldelse
27. maj 2021 | 14:21

100 % ulv

Med finurlige twists og et meningsfuldt budskab engagerer australsk animationsfilm, men den tyr for ofte til overfladisk spektakel.

Biografanmeldelse
27. maj 2021 | 12:48

Cruella

I en af de mest vellykkede og underholdende skabelsesberetninger er Emma Stone forrygende som den unge Cruella, før hun blev en ikonisk skurk.

Biografanmeldelse
26. maj 2021 | 17:49

Gloria Mundi

Robert Guédiguian fuldender sin Marseille-krønike med et familiedrama, der vækker mindelser om Ken Loach’ sociale indignation, men er smurt lovligt meget ind i patos.

Biografanmeldelse
25. maj 2021 | 11:27

Marco Effekten

Ulrich Thomsens desillusionerede Carl Mørck er den helt store gevinst i billedskaberen Martin Zandvliets Afdeling Q-fornyelse, der er mere original end decideret insisterende.

Biografanmeldelse
22. maj 2021 | 15:40

Memories of Murder

Parasite-instruktørens atten år gamle krimi om sydkoreansk politis forsøg på at opklare en seriemordergåde hører til blandt genrens mest raffinerede mesterværker.

Biografanmeldelse
19. maj 2021 | 21:04

Nobody

Selv om Bob Odenkirk ikke er den typiske actionmand, leverer han varen og tilfører en god portion humor til fortællingen om en mand på blodrødt hævntogt.

Biografanmeldelse
19. maj 2021 | 20:06

Yakari på store eventyr

Europæisk animationsfilm om en lille indianers smukke møde med naturen er noget nær den perfekte familiefilm.

Biografanmeldelse
19. maj 2021 | 18:31

The Unholy

Hårrejsende dårlige CGI-dæmoner gør gyser om kampen mellem godt og ondt til en skuffende omgang.

Biografanmeldelse
19. maj 2021 | 17:38

Mortal Kombat

Det nyeste forsøg på at filmatisere et videospil beviser endnu engang, at vi har at gøre med en umulig opgave.

Biografanmeldelse
17. maj 2021 | 18:50

Demon Slayer: Mugen Train

Fremragende kampscener og et spændende univers lokker i succesfuld japansk anime om blodig dæmonjagt.

Biografanmeldelse
15. maj 2021 | 23:29

Ammonite

Saoirse Ronan funkler over for Kate Winslet i lesbisk kærlighedsdrama, der får én til at drømme sig væk til en regnfuld, engelsk kystby.

Biografanmeldelse
14. maj 2021 | 14:50

In the Mood for Love

Wong Kar-wais sublimt tilbageholdte kærlighedsdrama er et af filmhistoriens store mesterværker, der får rum til at vibrere af levet liv og smerte, når intet sker.

© Filmmagasinet Ekko