Anmeldelser / Biografanmeldelse

13 - 24 ud af 2107
Biografanmeldelse
31. aug. 2022 | 16:35

No­tre-​Da­me i flammer

Det er hårrejsende sammen med det franske folk at opleve skrækdagen, hvor den ikoniske kirke i Paris brændte.

Biografanmeldelse
26. aug. 2022 | 15:22

Tusind timer

Smuk og underspillet musikfilm skildrer overbevisende smerten ved at se kunstnerdrømmen smuldre væk.

Biografanmeldelse
26. aug. 2022 | 13:30

Balladen om den hvide ko

Iransk drama om social kontrol og kampen for sandheden plukker en høne med et lukket samfund.

Biografanmeldelse
26. aug. 2022 | 07:28

After Ever Happy

Mens popidolet Harry Styles er fulgt med tiden, står den mest populære fanfiktionserie om ham i stampe.

Biografanmeldelse
25. aug. 2022 | 03:36

Poter af stål

Stærkt underholdende animationsfilm løfter den evige kamp mellem katte og hunde til en billedskøn og bramfri komedie om ulogisk racehad.

Biografanmeldelse
19. aug. 2022 | 14:10

Bamse

Rørende film om Flemming Bamse Jørgensen finder en perfekt balance mellem drivende sentimentalitet og munter røvballe-komik.

Biografanmeldelse
19. aug. 2022 | 10:18

After Yang

Mesterligt og dybt bevægende fremtidsdrama viser, hvordan sorg får mennesker til at klamre sig til uanselige minder, der betyder alverden for dem.

Biografanmeldelse
18. aug. 2022 | 15:14

Official Com­pet­i­tion

Penélope Cruz og Antonio Banderas er i storform i vildt morsom satire over filmbranchens selvoppustede kunster-egoer og stupidt kyniske pengemænd. 

Biografanmeldelse
18. aug. 2022 | 07:28

Nope

Tidens mest innovative Hollywood-instruktør, Jordan Peele, overlæsser sorthumoristisk sci-fi-gyser, så man efterlades fornøjeligt rundforvirret.

Biografanmeldelse
16. aug. 2022 | 14:39

Den milde smerte

Dansk instruktørs maratonværk om forfatteren Thorkild Hansen er efter 30 år blevet en yndefuldt frisk film, der er lige dele smuk og labyrintisk.

Biografanmeldelse
13. aug. 2022 | 18:25

Anatolian Leopard

Tyrkisk perle viser med underspillet sarkasme menneskedyrets popsmarte attituder og fantasiforladte præstationsdynamik.

Biografanmeldelse
13. aug. 2022 | 14:01

Ali & Ava

Mild og lys film om vanskelig kærlighed i en engelsk regnvejrsby er smækfuld af charme og musik.

© Filmmagasinet Ekko