Anmeldelser / Biografanmeldelse

13 - 24 ud af 2197
Biografanmeldelse
24. jan. 2023 | 11:51

Ret­fær­dig­hed for Emmett Till

Danielle Deadwyler er fortræffelig som sørgende, men retfærdighedssøgende mor i gribende retssalsdrama om en lynchning i 50’ernes sydstater.

Biografanmeldelse
19. jan. 2023 | 09:44

Regnen skyller alt bort

Det er stor kunst, når japanske Koreeda får os til at heppe på menneskehandel som et forsvar for en dybereliggende menneskelighed.

Biografanmeldelse
18. jan. 2023 | 10:44

Babylon

Geniale højdepunkter redder ikke Damien Chazelles Hollywood-hyldest, der drukner i et kaotisk tankemylder.

Biografanmeldelse
17. jan. 2023 | 05:45

The Banshees of Inisherin

Med en dansk klipper og et formidabelt filmhold har Martin McDonagh skabt et sorthumoristisk og åndeløst smukt mesterværk om venlighed kontra kunstneriske ambitioner.

Biografanmeldelse
13. jan. 2023 | 23:07

Wann­see-​kon­fe­ren­cen

Den tredje film om konferencen, hvor nazisterne lagde planer for det største folkedrab i historien, er den mest uhyggelige i al sin nøgternhed.

Biografanmeldelse
13. jan. 2023 | 14:02

Music for Black Pigeons

Jørgen Leth og Andreas Koefoed har skabt en brandgodt fortalt dokumentar, der bedre end nogen anden film indkapsler, hvad det giver os at spille og høre musik.

Biografanmeldelse
11. jan. 2023 | 14:27

M3GAN

Et horror-ikon fødes med godt gammeldags håndværk i gyserfilm, hvor en robot med kunstig intelligens vil gøre alt for at beskytte sin ejer og sit eget liv.

Biografanmeldelse
11. jan. 2023 | 13:57

Joyland

En ung mand forelsker sig i en transkvinde i noget så sjældent som pakistansk filmkunst, der med stærkt skuespil og skønne billeder har et vigtigt budskab.

Biografanmeldelse
10. jan. 2023 | 17:35

Den store stilhed

Katrine Brocks spillefilmdebuterer med en teologisk thriller, der med vilde overraskelser og mesterlige skuespilpræstationer kommer helt ned i de religiøse og etiske lag.

Biografanmeldelse
09. jan. 2023 | 13:16

A Man Called Otto

Med Tom Hanks i hovedrollen er den amerikanske genindspilning af svensk Oscar-kandidat en både slagfærdig og bevægende tåreperser.

Biografanmeldelse
09. jan. 2023 | 02:31

Kold vinter

Mesterinstruktøren Cristian Mungiu placerer nådesløst sin fortælleskruetvinge i en rumænsk flække, hvor xenofobi og smålighed ødelægger julefreden.

Biografanmeldelse
04. jan. 2023 | 14:25

The Son

Opfølger til Oscar-vinderen The Father er en fornærmende melodramatisk og teatralsk udlægning af psykisk sygdom og børneopdragelse.

© Filmmagasinet Ekko