Anmeldelser / Biografanmeldelse

13 - 24 ud af 2053
Biografanmeldelse
06. maj 2022 | 23:44

På nært hold

Gribende drama om forsker, der bag jerntæppet sætter sig op imod styret og dømmes til døden i, hvad der skulle blive den sidste historisk kendte henrettelse i DDR.

Biografanmeldelse
04. maj 2022 | 14:30

Lev, elsk, Paris

Fransk kærlighedsdrama indfanger svimlende forelskelse og livets smertelige erfaringer, men man forlader biografen med et kæmpestort smil på læben.

Biografanmeldelse
04. maj 2022 | 07:09

Doctor Strange in the Mul­ti­verse of Madness

Marvels kompetente kræfter syrer veloplagt helt ud i multiverset i stileksperiment, der både fremkalder grin og gys, men ikke trænger dybere ned i følelserne.

Biografanmeldelse
03. maj 2022 | 11:10

Skolen ved verdens ende

Bhutans første Oscar-nominerede film er en ærlig og hjertevarm beretning om et distræt bymenneskes møde med lokalbefolkningen og den uspolerede natur.

Biografanmeldelse
01. maj 2022 | 16:29

Medina

Flotte koncertoptagelser og pumpende beats giver én lyst til at opleve Medina live, mens historien om mediernes behandling af popdronningen fremstår mere uforløst.

Biografanmeldelse
01. maj 2022 | 14:02

Rastløs

Den bipolare sygdom er sjældent blevet beskrevet så nøjagtigt som i familiedrama, hvor kunstnerfaren er totalt blind for sin destruktive adfærd.

Biografanmeldelse
28. apr. 2022 | 07:35

The Lost City

Sandra Bullock og Channing Tatum er en charmerende duo i løssluppent action-eventyr, der dekonstruerer den klassiske machomand.

Biografanmeldelse
26. apr. 2022 | 10:06

Grosse Freiheit

Fremragende fængselsfilm med en homoseksuel mand er hårdere end klassikeren En verden udenfor, men også et hjertevarmt ømhedsdrama om et venskab.

Biografanmeldelse
26. apr. 2022 | 07:49

Helligdag

Odessa Young er rørende naturlig i flot, men også noget fersk filmatisering af historien om stuepigen, der bryder regler om anstændighed og klasseskel.

Biografanmeldelse
25. apr. 2022 | 12:27

Jeg er Zlatan

Underholdende spillefilm om Zlatan Ibrahimović er fyldt med humor, men holder sig til den overfladiske succeshistorie.

Biografanmeldelse
25. apr. 2022 | 09:47

Tabte il­lu­sio­ner

Fri for pudderparykker og biblioteksstøv bliver et af Balzacs hovedværker om en amoralsk journalist fortalt med samme tempo og frækhed som en gangsterfilm.

Biografanmeldelse
20. apr. 2022 | 07:41

The Un­bear­able Weight of Massive Talent

Nicolas Cage spiller sig selv i hylende morsom actionkomedie, der fortjent fejrer en af Hollywoods mest alsidige og fascinerende skuespillere.

© Filmmagasinet Ekko