Anmeldelser / Biografanmeldelse

37 - 48 ud af 2110
Biografanmeldelse
21. juli 2022 | 13:28

Natten har øjne

Sofie Gråbøl er formidabelt intens og tvetydig i Gabriel Bier Gislasons gyserdebut om mystikken i det ortodokse jødiske miljø.

Biografanmeldelse
20. juli 2022 | 12:22

Last Seen Alive

Gerard Butler rammer bunden i karrieren med en action-thriller, der er håbløst dårligt eksekveret.

Biografanmeldelse
18. juli 2022 | 17:28

Lille Allan – den men­ne­ske­li­ge antenne

Findes der noget mere uhyggeligt end forældre, der skal skilles? En af Danmarks mest spændende instruktører har lavet en animationsperle med spræl og hjerte til alle aldre.

Biografanmeldelse
16. juli 2022 | 13:29

Murina

Kroatisk prisvinder med Danica Curcic er et stærkt ungdomsdrama, der dykker ned i personernes mange lag og finder smertefulde hemmeligheder.

Biografanmeldelse
12. juli 2022 | 12:47

Et sekunds lykke

Lars Bukdahl overgiver sig til sine tårer i Zhang Yimous drama om en flugtfange, der kæmper for at få et glimt af datteren via en filmstrimmel.

Biografanmeldelse
08. juli 2022 | 12:33

Min sommer i Provence

Drama om instruktøren Marcel Pagnols barndom er guf for den frankofile biografgænger, der sætter pris på små passioner i sommervarmen.

Biografanmeldelse
07. juli 2022 | 12:28

Thor 4: Love and Thunder

Charmerende selvironi og en herlig skurk driver stjernespækket superheltefilm, der undervejs falder i gryden med platkomik.

Biografanmeldelse
06. juli 2022 | 11:02

Ildsjæl

Spændende animationsfilm leger med vores forståelse af køn i historien om en kvindelig brandmand.

Biografanmeldelse
04. juli 2022 | 14:49

Resten af livet

Frelle Petersens opfølger til Onkel indfanger den sønderjyske stilhed med forrygende velspillet og følelsesmæssig intensitet.

Biografanmeldelse
30. juni 2022 | 00:59

Minions 2: Historien om Gru

De animerede figurer er tilbage i en løs samling af dårlige sketches, der efterhånden bare er enormt irriterende.

Biografanmeldelse
28. juni 2022 | 13:57

Memoria

Thailandsk mesterinstruktørs hypnotiske og sansekildrende film med Tilda Swinton får som en drømmende åbenbaring tiden til at stå stille.

Biografanmeldelse
22. juni 2022 | 21:24

The Black Phone

Ethan Hawke er frygtindgydende som børnemorder i gruopvækkende gyser fra en af genrens mestre.

© Filmmagasinet Ekko