Anmeldelser / Biografanmeldelse

37 - 48 ud af 2053
Biografanmeldelse
30. mar. 2022 | 07:29

Sonic the Hedgehog 2

Jim Carrey stjæler showet som skurk i efterfølger til spilfilmatisering om sprinterpindsvinet Sonic, som filmen desværre mister interessen for.

Biografanmeldelse
27. mar. 2022 | 19:11

X

Blændende horrorfilm serverer et elegant blodbad i hyldest til 70’ernes mesterlige gysere, men med moderne twist.

Biografanmeldelse
26. mar. 2022 | 14:17

Old Henry

Tim Blake Nelson bærer enkel og effektfuld western, der vækker mindelser om De nådesløse, men ikke lander i et identitetspolitisk gunstigt klima.

Biografanmeldelse
26. mar. 2022 | 13:30

Drive My Car

Følelserne finder vej fra hjerte til tunge i gribende filmatisering af Murakami-novelle om det, der gør livet svært og smukt.

Biografanmeldelse
24. mar. 2022 | 06:27

Ambulance

Amerikansk remake af overset dansk film giver de noble intentioner fra originalen en ordentlig steroid-indsprøjtning, så det eksplosive potentiale bliver forløst.

Biografanmeldelse
22. mar. 2022 | 13:13

Klienten

Med forrygende skuespil og nervepirrende krumspring lykkes dansk krimi-thriller med at skabe sadistisk spænding.

Biografanmeldelse
22. mar. 2022 | 11:45

Belfast

Kenneth Branaghs sprudlende varme fortælling om sin dramatiske barndom er bedårende nostalgisk og fuld af menneskelighed.

Biografanmeldelse
16. mar. 2022 | 09:16

Licorice Pizza

Paul Thomas Andersons morsomste film til dato er et blændende lækkert ungdomsdrama, der er uforknyt nostalgisk.

Biografanmeldelse
11. mar. 2022 | 14:17

The Godfather: Part II

Toeren af den restaurerede gangstertrilogi er en monstrøs tragedie af Shakespeare’ske dimensioner med endnu mere slagkraftige højdepunkter.

Biografanmeldelse
08. mar. 2022 | 14:39

Studio 666

De hårde rockmusikere fra Foo Fighters spiller sig selv i komisk splatterfilm, som sjældent er uhyggelig og næsten aldrig sjov.

Biografanmeldelse
07. mar. 2022 | 06:30

Hvid­sten­grup­pen II – De ef­ter­lad­te

Fængende flot toer flytter fokus fra frihedskampens mænd til dens kvinder, men ureflekteret tyskerhad og hæmningsløs nationalisme trækker ned.

Biografanmeldelse
06. mar. 2022 | 23:45

The Lost Daughter

Olivia Colman og Jessie Buckley skaber sammen en kompleks kvindekarakter i Maggie Gyllenhaals nådesløst medrivende debutfilm om mangelfuldt moderskab.

© Filmmagasinet Ekko