Anmeldelser / Biografanmeldelse

37 - 48 ud af 1962
Biografanmeldelse
11. okt. 2021 | 17:09

Skak­novel­le

Filmatisering af Stefan Zweigs sidste værk genskaber en verden af i går og spejler det lille drama i det store under Anden Verdenskrig.

Biografanmeldelse
11. okt. 2021 | 10:12

Den gyldne jord

Tysk-mongolsk drama om store drømme og mineindustri viser bjergtagende et fremmed liv på den anden side af kloden.

Biografanmeldelse
07. okt. 2021 | 00:00

Familien Addams 2

Animationsfilm om ikonisk familie er forudsigelig, men en håndlanger med hang til disco stjæler fornøjeligt billedet.

Biografanmeldelse
06. okt. 2021 | 16:56

Und morgen die ganze Welt

I en paradoksalt upolitisk Antifa-fortælling viser hovedrolleindehaver Mala Emde sig som en funklende stjerne i tysk film.

Biografanmeldelse
06. okt. 2021 | 02:17

Shiva Baby

Sugarbabyen Danielle er svær at forstå og holde af, men vi gør ikke desto mindre begge dele i morsomt og klaustrofobisk kammerspil, der udfolder en vidtrækkende fortælling.

Biografanmeldelse
05. okt. 2021 | 06:29

For­s­vun­det til Halloween

Børn og barnlige sjæle kan varme op til Halloween med en uortodoks og morsom familiefilm, hvor de medvirkende tydeligvis har haft det sjovt.

Biografanmeldelse
29. sep. 2021 | 16:11

No Time to Die

Den bedste skuespiller i hovedrollen nogensinde takker af med format i en af de mest vellykkede og smukke James Bond-film.

Biografanmeldelse
25. sep. 2021 | 11:04

Der findes ingen ondskab

Trods forbud mod at lave film har iranske Mohammad Rasoulof skabt fire små og til tider overrumplende fortællinger om den iranske specialitet: Dødsstraf!

Biografanmeldelse
20. sep. 2021 | 15:33

Det er ikke slut endnu

Smuk, morsom og melankolsk skildring af en omsorgsoase, hvor personalet tager hånd om Alzheimers-ramte med standhaftig solidaritet, mens manden med leen slår græsset udenfor.

Biografanmeldelse
18. sep. 2021 | 18:10

Nowhere Special

Døende far forsøger i kapløb med tiden at finde en familie til sin lille søn i følelsesladet spændingsfilm, der er en uventet smuk oplevelse. 

Biografanmeldelse
18. sep. 2021 | 10:27

Kandis for livet

Portrættet af Johnny Hansen rummer så mange temaer af almenmenneskelig interesse, at selv folk langt fra ikonets målgruppe vil blive grebet.

Biografanmeldelse
18. sep. 2021 | 08:53

Two of Us

Vidunderlig film om et ældre, lesbisk par har ligheder med Amour, men den er mere interesseret i at udvikle sine personer end chokere publikum.

© Filmmagasinet Ekko