Anmeldelser / Biografanmeldelse

25 - 36 ud af 2053
Biografanmeldelse
17. apr. 2022 | 11:17

C’mon C’mon

Langt fra Hollywood-erkendelser er Mike Mills’ drama om en radiovært og hans nevø drevet af psykologisk dybde, men også tvivlsomme forestillinger om det perfekte forældreskab. 

Biografanmeldelse
16. apr. 2022 | 12:44

Mus og Ræv i den syvende himmel

Som et befriende alternativ til sukkersød amerikansk animation taler tjekkisk børnefilm om døden med hjertevarme, melankoli og livsvisdom.

Biografanmeldelse
13. apr. 2022 | 16:17

De for­ban­de­de år 2

Med skildringen af en enkelt familie folder Anders Refn alle aspekter af besættelsen ud i smuk, spændende og mageløst inciterende film.

Biografanmeldelse
12. apr. 2022 | 23:41

Grotten – Il buco

Det er ren magi, når italiensk instruktør tager på opdagelsesrejse ned i det dybeste grottesystem i Europa, mens de essentielle aspekter af tilværelsen forplanter sig i os.

Biografanmeldelse
12. apr. 2022 | 09:46

The Northman

Robert Eggers’ vikingedrama er en af de mest kunstnerisk ambitiøse actionfilm i flere år, der med vor egen Claes Bang som overbevisende skurk sætter sig i kroppen.

Biografanmeldelse
09. apr. 2022 | 10:50

I solsor­tens land

Kvindeundertrykkelsen er chokerende i barskt Kosovo-drama om traumebearbejdning efter krigen med Serbien.

Biografanmeldelse
08. apr. 2022 | 13:07

Bergmans ø

Fransk drama bruger den svenske instruktørlegende til at dykke ned i kunsten og parholdets faldgruber – og finder et lille håb, som mangler i Bergmans film.

Biografanmeldelse
06. apr. 2022 | 13:44

Miss Viborg

Dansk debutfilm med kvindelige stortalenter i centrum finder sprudlende livsglæde på tværs af alder og køn i et socialt boligbyggeri.

Biografanmeldelse
05. apr. 2022 | 12:08

Fan­ta­sti­ske skab­nin­ger 3: Dum­b­ledo­res hem­me­lig­he­der

Mads Mikkelsens kemi med Jude Law slår gnister og skaber en knugende følelse af fare i den tredje film, hvor krigen lurer i den magiske verden.

Biografanmeldelse
04. apr. 2022 | 18:51

Nitram

Justin Kurzels barske film baseret på autentisk massemorder efterlader publikum med en uafrystelig gru.

Biografanmeldelse
04. apr. 2022 | 16:46

Ennio Morricone – The Maestro

Enhver cineast og musikelsker bør se fængslende dokumentar om historiens måske største filmkomponist.

Biografanmeldelse
31. mar. 2022 | 00:03

Morbius

End ikke Jared Leto formår at skabe en fascinerende vampyr i frustrerende forudsigelig superheltefilm.

© Filmmagasinet Ekko