Anmeldelser / Biografanmeldelse

25 - 36 ud af 2110
Biografanmeldelse
16. aug. 2022 | 14:39

Den milde smerte

Dansk instruktørs maratonværk om forfatteren Thorkild Hansen er efter 30 år blevet en yndefuldt frisk film, der er lige dele smuk og labyrintisk.

Biografanmeldelse
13. aug. 2022 | 18:25

Anatolian Leopard

Tyrkisk perle viser med underspillet sarkasme menneskedyrets popsmarte attituder og fantasiforladte præstationsdynamik.

Biografanmeldelse
13. aug. 2022 | 14:01

Ali & Ava

Mild og lys film om vanskelig kærlighed i en engelsk regnvejrsby er smækfuld af charme og musik.

Biografanmeldelse
10. aug. 2022 | 17:01

Alle for fire

Seneste skud i den kritikerforhadte og publikumselskede filmserie ligner mest et forsøg på at skaffe filmskaberne mad på bordet.

Biografanmeldelse
10. aug. 2022 | 12:59

Ud­van­drer­ne

Dramaet er næsten for effektivt i kvindedomineret udgave af nordisk hovedværk om jagten på et bedre liv.

Biografanmeldelse
07. aug. 2022 | 11:29

Farvel hr. Haffmann

Fremragende skuespilpræstationer løfter fransk holocaust-fortælling, som med nutidens fremmedhad er skræmmende aktuel.

Biografanmeldelse
05. aug. 2022 | 14:45

Be­skyt­te­ren

Grumt ungdomsdrama om mobning rammer med rystende vold og rå følelser dybt i sjælen.

Biografanmeldelse
04. aug. 2022 | 09:02

Grand­moth­er

Charlotte Rampling brillerer i rørende generationsmøde mellem en bitter bedstemor og hendes selvmordstruede barnebarn.

Biografanmeldelse
03. aug. 2022 | 11:12

Bullet Train

Brad Pitts tidligere stuntmand slipper superstjernen løs i underholdende højhastigheds-action-komedie med japansk tema.

Biografanmeldelse
01. aug. 2022 | 19:07

See for Me

Randall Okita har uden store stjerner eller andre kommercielle trækplastre skabt en stram, opfindsom og neglebidende intens klaustrofobi-thriller.

Biografanmeldelse
30. juli 2022 | 18:17

En boghandel i Paris

Ettore Scolas sidste filmværk er en romantisk fabel om et møde på tværs af sociale og kulturelle forskelle, men replikkerne er fraser forklædt som filosofi.

Biografanmeldelse
27. juli 2022 | 23:20

DC League af Su­per­kæ­le­dy­re­ne

Supermans hund skal redde verden i charmerende animationsfilm, der er en god indgang til DC’s superhelteunivers for de mindste og fornøjer voksne med metajokes.

© Filmmagasinet Ekko