Anmeldelser / Biografanmeldelse

25 - 36 ud af 1914
Biografanmeldelse
14. aug. 2021 | 12:06

Drøm­me­prins

Enestående dokumentar om transmands rejse fra angsttynget teenager til gift kunstner giver et dybt indblik i kampen for rettigheder.

Biografanmeldelse
13. aug. 2021 | 15:57

Helmut Newton: The Bad and the Beautiful

Fænomenalt underholdende dokumentar om fotografen Helmut Newton er kontroversiel ved at vise kunstneren som forløser for en række kendte kvinder.

Biografanmeldelse
12. aug. 2021 | 09:13

Det sidste brev fra din elsker

Romantisk drama har elektriske øjeblikke, men kæmper med en forudsigelig historie, der slår moralen fast med syvtommersøm.

Biografanmeldelse
11. aug. 2021 | 23:12

Supernova

Anført af førsteklasses skuespillere er engelsk drama om et demensramt parforhold i virkeligheden en betagende vemodig kærlighedsfilm.

Biografanmeldelse
11. aug. 2021 | 17:46

Ida og Pjalte

Halvdansk animationsfilm tør lade børn have alvorlige skænderier over en lille dukke, men har svært ved at holde takten.

Biografanmeldelse
11. aug. 2021 | 16:49

Free Guy

Letkøbt blanding af GTA og The Truman Show med meta-stjernen Ryan Reynolds holder den umulige drøm om at lave en god filmatisering af et videospil i live.

Biografanmeldelse
10. aug. 2021 | 22:56

The Man Who Sold His Skin

Der løber en berettiget indignation gennem farcen om en syrisk flygtning, der lader sin ryg tatovere af en kunstner.

Biografanmeldelse
07. aug. 2021 | 09:40

CODA

Prisvindende independent-film om et barn af døve forældre er et skuffende utroværdigt og vammelt hyggedrama.

Biografanmeldelse
05. aug. 2021 | 15:12

Ninjababy

Stortalentet Kristine Kujath Thorp er fremragende i norsk ungdomsfilm om en ung kvinde, der seks måneder henne pludselig opdager en uønsket graviditet.

Biografanmeldelse
04. aug. 2021 | 23:21

The Suicide Squad

Anden ombæring med selvmordsgruppen er et adrenalinpumpende, sjovt og rørende action-voldsorgie.

Biografanmeldelse
04. aug. 2021 | 08:57

Persiske lektioner

Balancen mellem komedie og drama lykkes glimtvis i historien om en mand, der overlever døden i en kz-lejr ved at foregive, at han kan farsi.

Biografanmeldelse
31. juli 2021 | 11:35

Pagten

Birthe Neumann er Karen Blixen, og for Bille August er den ufatteligt smukke, erotiske og nuancerede film en triumf, der samler hele hans karriere.

© Filmmagasinet Ekko