Anmeldelser / Serieanmeldelse

13 - 24 ud af 693
Serieanmeldelse
14. aug. 2022 | 08:21

Paper Girls

Styrken i kompleks sci-fi-serie er fortællingen om identitet og venskab blandt fire unge piger, som man inderligt gerne vil bruge mere tid sammen med.

Serieanmeldelse
13. aug. 2022 | 09:44

Bad Sisters

Fire irske søstre er ufatteligt godt selskab, når de forsøger at skaffe deres svoger af vejen i sorthumoristisk serie med Claes Bang.

Serieanmeldelse
10. aug. 2022 | 08:00

Riget – sæson 1 & 2

Restaureringen af Lars von Triers hospitalsserie er en åbenbaring. Det omgængelige danske kulturklenodie, der blander gyserfilm og folkekomedie, ser bedre ud end nogensinde.

Serieanmeldelse
08. aug. 2022 | 11:28

Drenge

Jonas Risvig udstiller det maskuline univers i en bemærkelsesværdig Viaplay-serie, der er en helstøbt sanseoplevelse.

Serieanmeldelse
07. aug. 2022 | 21:01

The Sandman

Drømmenes herre puster nyt liv i fantasy-genren med respektfuld og kærlig serieversion af mesterlig tegneserie, som mange mente var umulig at filmatisere.

Serieanmeldelse
06. aug. 2022 | 17:36

This Is Going to Hurt

Højdramatisk og sorthumoristisk BBC-lægeserie fortæller autentisk og udfordrende om kriseramte englænderes liv, skriver Ekkos britiske anmelder.

Serieanmeldelse
29. juli 2022 | 09:39

518 piger

Interessant dokumentarserie kaster lys over Danmarkshistoriens største digitale sexkrænkelsessag uden at være et tilknappet skræmmebillede.

Serieanmeldelse
26. juli 2022 | 11:52

Trump – Un­pre­ced­en­ted

Det er nemt at blive forført af Trump, der en retorisk svindler af Guds nåde, men dokumentarserie om ekspræsidenten forfalder selv til hans manipulationer.

Serieanmeldelse
25. juli 2022 | 07:15

Kunst­n­er­ko­lo­ni­en – sæson 3

DR’s underholdende reality-show om danske samtidskunstnere skaber forbilledligt harmoni mellem nyskabende finkultur og landsbyidyl.

Serieanmeldelse
13. juli 2022 | 03:54

Atlanta – sæson 3

Tredje sæson er knapt så sammenhængende, men Donald Glovers komedie om racisme i sydstatsmetropolen er stadig en af tidens bedste og mest tankevækkende serier.

Serieanmeldelse
12. juli 2022 | 20:48

Klovn – sæson 9

Med dilettanteri og knasende teknik er Casper og Franks selvudleverende serie for gud ved hvilken sæson bare vanvittig morsom.

Serieanmeldelse
30. juni 2022 | 03:07

Orkestret

DR-serie om grænser og længsler i Symfoniorkestret er en morsom hudfletning af #MeToo-bevægelsen.

© Filmmagasinet Ekko