Anmeldelser

1 - 12 ud af 2800
Streaminganmeldelse
28. sep. 2020 | 18:54

Dick Johnson Is Dead

Kirsten Johnsons dokumentar om sin demente far er lige så rørende som morsom og en original påmindelse om, at filmen er den store empatimaskine.

Biografanmeldelse
28. sep. 2020 | 16:29

Tysktime

Den pinefulde tyske fortid gøres nutidig i velspillet og billedskønt drama om opgøret med nazismen.

Serieanmeldelse
28. sep. 2020 | 05:17

Little Fires Every­where

Kontrasten i 1990’erne mellem den sorte og hvide kvinde er voldsom i serie, hvis emner er uhyggeligt aktuelle og får én til at tjekke egne privilegier.

Streaminganmeldelse
27. sep. 2020 | 17:11

The Social Dilemma

Med nogle af de ansvarlige som kilder viser amerikansk dokumentar, hvordan de sociale medier har bevæget sig fra utopien om nærhed og et nyt fællesskab til en skræmmende dystopi.

Serieanmeldelse
26. sep. 2020 | 10:42

Insecure – sæson 4

Issa Rae er blevet et ikon, som viser dybden i den amerikanske sjæl og gør op med de kasser, vi har for vane at putte hinanden i.

Biografanmeldelse
25. sep. 2020 | 19:00

No Escape

Interessant historie om higen efter online-anerkendelse bliver dårligt udført i uoriginal horror-thriller.

Serieanmeldelse
25. sep. 2020 | 17:27

Ef­ter­forsk­nin­gen

Håndværket er førsteklasses i Tobias Lindholms serie om opklaringen af mordet på Kim Wall, men spørgsmålet er, om man kan retfærdiggøre underholdningen.

Serieanmeldelse
25. sep. 2020 | 16:45

Fargo – sæson 4

De første fire timers spillebrikker lufter fascinerende spørgsmål om loyalitet og diskrimination, men forhåbentlig stikker serien igen en kæp i hjulet på sig selv.

Serieanmeldelse
23. sep. 2020 | 12:19

Feel Good

Underholdende og forfriskende sarkastisk serie om et udfordret lesbisk forhold og en kvinde, der forsøger at erstatte kokain med kærlighed.

Serieanmeldelse
23. sep. 2020 | 10:24

De hemmelige op­ta­gel­ser med Peter Madsen

Det er svært at se bort fra det kvalmt sensationalistiske i Dplays dokumentarserie om Peter Madsen, men indblikket i den usle tabers tankegang er interessant.

Serieanmeldelse
22. sep. 2020 | 16:24

Suc­ces­sion – sæson 2

Den nykårede Emmy-vinder for bedste dramaserie er med genial fortælling om depraveret mediefamilie en af tidens bedste serier.

Serieanmeldelse
22. sep. 2020 | 15:10

Babylon Berlin – sæson 3

Ny sæson af tysk seriesensation om mellemkrigstiden nærmer sig elendighedens monotoni, men byder stadig på smukt visualiseret drama og nervepirrende uhygge.

© Filmmagasinet Ekko