Anmeldelser

37 - 48 ud af 3679
Biografanmeldelse
09. nov. 2022 | 10:02

Anklagen

Yvan Attals begavede drama er den #MeToo-film, som vi har ventet på, og som burde få flere debattører til at tænke sig om en ekstra gang.

Biografanmeldelse
09. nov. 2022 | 07:53

Black Panther: Wakanda Forever

Uden at have samme gennemslagskraft som Black Panther underholder efterfølgeren med fantastiske universer og velspillende superhelte i medrivende fortælling.

Serieanmeldelse
09. nov. 2022 | 00:53

Bad Bitch

Diêm Camilles dramakomedie tegner et modigt og nuanceret portræt af en sort kvinde, der dulmer identitetskrisen med fester og seksuelle udskejelser.

Biografanmeldelse
03. nov. 2022 | 12:03

Project Iceman

Det er overraskende spændende at være med på verdens tåbeligste polarekspedition.

Biografanmeldelse
03. nov. 2022 | 11:19

Nelly & Nadine

Dokumentar om to kvinders forhold i en koncentrationslejr er ikke bare et nødvendigt vidnesbyrd om menneskelig ondskab, men også en livsbekræftende kærlighedshistorie.

Biografanmeldelse
28. okt. 2022 | 19:32

The Lost King

Stephen Freas’ film om Richard den Tredjes eftermæle og menneskelige rester hiver sig hjem på Sally Hawkins’ britiske charme.

Biografanmeldelse
28. okt. 2022 | 14:03

Fædre & mødre

De voksne er de barnlige i Paprika Steens perfekt balancerede komedie, der fremkalder hovedrysten, høj latter og en bævende underlæbe.

Serieanmeldelse
28. okt. 2022 | 10:11

Troldspej­let Special

Jakob Stegelmanns troldspejl er stået op af graven og har fået nyt liv i et langt skarpere format, som går perfekt i spænd med redaktionens podcasts.

Biografanmeldelse
27. okt. 2022 | 05:58

See How They Run

På grænsen mellem urkomisk farce og klassisk britisk mordmysterie stråler en fremragende og stjernespækket krimikomedie.

Serieanmeldelse
26. okt. 2022 | 05:52

This England

Michael Winterbottoms serie er en skarp diagnosticering af den britiske regerings håbløst elendige håndtering af coronavirus.

Serieanmeldelse
21. okt. 2022 | 13:35

Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story

Netflix-serien, der advarer mod idoldyrkelse af seriemordere, forfalder selv til kvalm fascination af en nekrofil kannibal.

Biografanmeldelse
20. okt. 2022 | 12:16

Ingen kender dagen

Fem moralske fabler løftes til en eftertænksom mosaikfortælling i Annette K. Olesens morsomme multiplotdrama om tillid.

© Filmmagasinet Ekko