Anmeldelser

37 - 48 ud af 3056
Serieanmeldelse
28. mar. 2021 | 11:29

Guru

Simon Kvamms serie om jysk lifecoach er en elegant og næsten kærlig satire over selvhjælpsindustrien med en overraskende alvorlig slutning.

Streaminganmeldelse
27. mar. 2021 | 10:07

Den hvide tiger

Ramin Bahranis film er gådefuldt blevet Oscar-nomineret. Selv om instruktøren forsøger at gøre Parasite kunsten efter, fejler han på humanismen.

Serieanmeldelse
26. mar. 2021 | 09:21

The Ir­reg­u­lars

Der bliver fokuseret på ungdommen i uhyggelig og sjældent brugt indgangsvinkel til Sherlock Holmes-universet.

Tv-anmeldelse
25. mar. 2021 | 16:52

Det store kli­maslags­mål

Kedelig dokumentar om Dan Jørgensens ambitiøse klimaplan gør os hverken klogere på den grønne omstilling eller manden i fokus.

Serieanmeldelse
25. mar. 2021 | 09:25

Den som dræber: Fanget af mørket – sæson 2

Med et forfriskende fokus på mandlige ofre er anden sæson af dansk krimiserie noget af det mest nyskabende i dansk tv-dramatik meget længe.

Serieanmeldelse
24. mar. 2021 | 02:27

The Deceived

Irsk thriller-serie svælger i slibrige intriger, men falder på et svagt manuskript med belejlige tilfældigheder og lappeløsninger.

Serieanmeldelse
24. mar. 2021 | 01:37

The Twilight Zone – sæson 2

Med kontante fabler om menneskets frygt og modet til at tænke stort er den genstartede antologiserie et lyspunkt, der ufortjent kun fik to sæsoner.

Teateranmeldelse
22. mar. 2021 | 22:36

Sce­ne­kunst­fil­men – En retfærdig krig

Hybridforestilling mellem teater og film går benhårdt brechtsk i flæsket på Anders Fogh Rasmussen og hans beslutning om at trække Danmark ind i Irak-krigen.

Boganmeldelse
22. mar. 2021 | 17:50

Noter om ki­ne­ma­to­gra­fen

Antipyrines udgivelse af Robert Bressons tanker er essentiel læsning for alle, der er nysgerrige på filmkunstens mytiske væsen.

Serieanmeldelse
22. mar. 2021 | 10:28

Everyone Is Doing Great

Komedieserie med autobiografiske træk vil vise bagsiden af stjernetilværelsen i Hollywood, men den er bedaget og pinligt usjov.

Serieanmeldelse
22. mar. 2021 | 09:11

Two Weeks to Live

Miniserie med Game of Thrones-stjerne byder på humoristiske øjeblikke og charmerende karakterer, men har for tyndt et plot til for alvor at bide sig fast.

kortfilmanmeldelse
21. mar. 2021 | 12:36

Super8 – første­års­film årgang 10

En ny generation af filmskabere gør verdens kriser til personlige fortællinger, som rammer hjerne og hjerte med poetiske billeder og originale tanker.

© Filmmagasinet Ekko