Anmeldelser

37 - 48 ud af 2566
Biografanmeldelse
15. jan. 2020 | 23:25

Bad Boys For Life

Fortiden indhenter i mere end en forstand byens sejeste og snart pensionsklare betjente i skikkelse af Will Smith og Martin Lawrence.

Biografanmeldelse
15. jan. 2020 | 15:59

Jojo Rabbit

Kontroversiel nazikomedie sprudler af fortælleglæde, smukt håndværk og morsomt skuespil af Hollywood-stjerner og unge stortalenter.

Biografanmeldelse
15. jan. 2020 | 12:36

Aretha Franklin – Amazing Grace

Koncertfilm med Aretha Franklin er det endegyldige bevis på, hvilken kraft musik er, og hvordan den i al sin mægtighed kan bevæge mennesket.

Serieanmeldelse
15. jan. 2020 | 09:25

The Outsider

Stærke skuespilpræstationer løfter den nye Stephen King-serie op til et kuldegysende drama om bundløs tragedie, traume og tab.

Serieanmeldelse
09. jan. 2020 | 17:46

Formula 1: Drive to Survive

Velproduceret Netflix-serie om Formel 1 underholder, men trænger ikke dybere ned i stoffet og ender som et ukritisk resumé af 2018-sæsonen.

Biografanmeldelse
08. jan. 2020 | 01:04

Lad mig falde

Miljøskildringerne af en narkotika-omtåget ungdom er det stærkeste aspekt i islandsk drama, der aldrig kommer helt ind på livet af sine karakterer.

Biografanmeldelse
06. jan. 2020 | 18:45

De for­ban­de­de år

Alle spiller røven ud af bukser og besættelse i Anders Refns underholdende drama, der borer i et betændt sår fra Anden Verdenskrig.

Biografanmeldelse
03. jan. 2020 | 19:39

Bjørnene fra Sicilien

Fransk-italiensk animationsfilm er visuelt forfriskende og løfter sig over det gængse børneeventyr med en sammensat tematik om grådighed og klimaflygtninge.

Serieanmeldelse
03. jan. 2020 | 10:06

Dracula

Gement charmerende Claes Bang som vampyrernes blodtørstige hersker er det bedste ved Netflix-serie af skaberne bag Sherlock.

Serieanmeldelse
02. jan. 2020 | 12:24

Deut­schland 86

Konstant spændende spionserie er et satirisk spejl af DDR’s vej til opløsning og Forbundsrepublikkens eskalerende amerikanisering.

Biografanmeldelse
01. jan. 2020 | 19:15

Parasite

Bong Joon-hos skamløst underholdende allegori over den absurde forskel mellem rig og fattig er ikke bare bedste film i 2019, men et hovedværk i moderne filmkunst.

Biografanmeldelse
31. dec. 2019 | 12:45

Les misérab­les

Eksplosivt drama fra berygtet Paris-forstad skildrer overraskende nuanceret sammensmeltningen af godt og ondt på et sted overladt til sig selv af staten.

© Filmmagasinet Ekko