Anmeldelser

49 - 60 ud af 3056
Serieanmeldelse
20. mar. 2021 | 23:27

Min kamp

Anna Juul er flækkende morsom i vild serie, der er en satire over kultureliten, kunstnerrollen og skizofreni – og ender med at blive en menneskeligt dyb oplevelse.

Serieanmeldelse
19. mar. 2021 | 14:04

Q: Into the Storm

Jagten på konspirationsteoretikeren bag QAnon er en storstilet whodunit om ytringsfrihed og anonymitet med et vildt persongalleri, der leder tankerne hen på Tiger King.

Serieanmeldelse
18. mar. 2021 | 17:23

The Falcon and the Winter Soldier

Race og identitet er i centrum, når to af Marvels mest loyale soldater omstiller sig til en verden uden en fjende i hæsblæsende actionserie.

Streaminganmeldelse
18. mar. 2021 | 00:08

Operation Varsity Blues

Man aner en bedre film i hybriddokumentar, der giver et overfladisk portræt af manden bag stor skandale om optagelse på amerikanske eliteuniversiteter.

Serieanmeldelse
17. mar. 2021 | 16:37

Vi spiller spillet – realityen der formede dig

DR-dokumentarserie finder med rekonstruktioner af dramatiske øjeblikke i Paradise Hotel ind til det menneskelige i en forkætret genre.

Streaminganmeldelse
17. mar. 2021 | 09:30

Cherry

Vigtig amerikansk fortælling om en Irak-veterans forvandling fra lovlydig borger til heroinafhængig bankrøver drukner i prætentiøst filmsprog.

Streaminganmeldelse
16. mar. 2021 | 16:30

Charter

Skilsmissedrama af prisvindende svensk instruktør er et ubehageligt dyk ned i en desperat kvindes psyke.

Serieanmeldelse
16. mar. 2021 | 10:43

Under over­fla­den

Danskere og tyskere er kulturelt ligeværdige i sommerlækker serie, hvor der bliver trådt for meget vande.

Streaminganmeldelse
15. mar. 2021 | 17:00

Zack Snyder’s Justice League

Zack Snyder er dobbelt så lang tid om samme kedelige historie som Joss Whedon, men superheltebraget vidner i det mindste om en sammenhængende, kunstnerisk vision.

VOID 2021
11. mar. 2021 | 20:39

kOsOng (No One Inside)

Indonesisk dokumentar på den danske animationsfestival VOID bliver siddende på nethinden med slående betragtninger om barnløshed.

Streaminganmeldelse
10. mar. 2021 | 16:29

Picture of Lies

Claes Bang er fornøjelig som kunstsvindlende kvindebedårer i intelligent og stjernespækket international thriller.

Streaminganmeldelse
10. mar. 2021 | 14:17

Zappa

Potent portræt af musikeren Frank Zappa viser, hvordan han blev et frihedssymbol, der kæmpede imod censur, hykleri og flokmentalitet.

© Filmmagasinet Ekko