Anmeldelser

13 - 24 ud af 2566
Biografanmeldelse
01. feb. 2020 | 16:32

Monos

Portræt af en gruppe columbianske børnesoldater vipper frygtindgydende mellem barbari og civilisation, mens Fluernes herre og Dommedag nu spøger i kulissen.

Biografanmeldelse
31. jan. 2020 | 18:14

Portræt af en kvinde i flammer

Besnærende fransk drama udfolder kvindelig erotik med vidunderlig sanselighed og kunsthistorien i baggrunden.

Tv-anmeldelse
31. jan. 2020 | 11:11

Riskær – den dømte demokrat

Michael Graversens DR-dokumentar nuancerer billedet af Klaus Riskær Pedersen og byder på et par tåkrummende scener, der kommer bag facaden.

Serieanmeldelse
30. jan. 2020 | 22:22

Little America

Otte charmerende fortællinger om immigranters møde med det forjættede land er fyldt med håb og rammer lige i hjertekulen.

Serieanmeldelse
30. jan. 2020 | 14:39

SEX

Kærlighed gør blind, men i den store liderlighed gør sex endnu mere blind. TV 2’s nye webserie er ligesom livet dramatisk og hverdagsagtig på samme tid.

Streaminganmeldelse
30. jan. 2020 | 10:11

Uncut Gems

Adam Sandler stråler som presset juvelerhandler i Safdie-brødrenes intense ode til New York og byens skæve figurer.

Biografanmeldelse
30. jan. 2020 | 08:46

Ellevilde Ella

Historie til små børn om en stærk og egenrådig pige underholder, men er også båret af lidt for forudsigelige intentioner.

Serieanmeldelse
29. jan. 2020 | 10:47

Justin Bieber: Seasons

Tandløs YouTube-dokumentarserie om popstjernen er et desperat forsøg på at opretholde et efterhånden falmet glansbillede.

Prisuddelingsanmeldelse
28. jan. 2020 | 14:11

Ro­bert-​ud­de­lin­gen 2020

Oscar-uddelingen kunne lære noget af den danske filmbranches prisfest, som efter et sløjt show sidste år rejste sig med fremragende vindertaler og en milepæl for filmkvinder.

Serieanmeldelse
28. jan. 2020 | 04:05

The New Pope

I anden sæson af Paolo Sorrentinos serie om pavemagten fordufter historien i barok skønhed. Det er alt for meget og alt for lidt.

Serieanmeldelse
27. jan. 2020 | 19:49

Ragnarok

Det er en god idé at plante nordisk mytologi i nutiden, men en håbløs hovedkarakter og løse ender får det til at kikse i Netflix-serien Ragnarok.

festivalanmeldelse
27. jan. 2020 | 13:19

Wendy

Otte år efter Hushpuppy vender Benh Zeitlin tilbage med et berusende eventyr, der gengiver barndommens nysgerrige utilregnelighed, så man føler sig som et barn igen.

© Filmmagasinet Ekko