Anmeldelser

13 - 24 ud af 2800
kortfilmanmeldelse
21. sep. 2020 | 13:15

Super16, årgang 11: første­års­film

Talenterne fra ellevte årgang kommer alle godt fra land, og en film træder frem som det bedste bud på en dansk horror-kortfilm, vor anmelder mindes at have set.

Serieanmeldelse
18. sep. 2020 | 18:15

Ratched

Prequel til Gøgereden er en freudiansk leg, der får én til at føle sig tvangsindlagt til seriens fascinerende katalog over psykiatriske diagnoser.

Biografanmeldelse
18. sep. 2020 | 10:17

Druk

Mads Mikkelsen leverer karrierens mest bevægende præstation, og 22 år efter Festen har Thomas Vinterberg skabt endnu en klassiker i dansk film.

streamingtjeneste-anmeldelse
17. sep. 2020 | 10:44

Disney+

Det er sparsomt med originale film og serier, men Disneys streamingtjeneste har et svimlende stort og attraktivt bagkatalog, der gør tjenesten til et must for børnefamilier.

Streaminganmeldelse
16. sep. 2020 | 18:24

Togo

Autentisk historie om slædehunden Togo, der i 1925 var med til at hente antiserum til epidemitruede børn, er medrivende, brandaktuel og overmåde smukt fotograferet.

Streaminganmeldelse
16. sep. 2020 | 15:33

The Man­dal­o­ri­an

Jon Favreaus rumwestern er et fermt dyk ned i George Lucas’ spraglede univers – en desperat underverden, hvor filmenes klokkeklare opdeling i god og ond bliver grumset.

Serieanmeldelse
14. sep. 2020 | 10:11

The Third Day

Urovækkende thriller-serie med Jude Law i topform byder på visuelle lækkerbiskner og et originalt koncept.

Biografanmeldelse
13. sep. 2020 | 10:22

After 2: After We Collided

After-filmene er én lang pigesexfantasi. Det er plat, men toeren formår indimellem at vise ægte kærlighed og fokusere på kvindelig nydelse.

Streaminganmeldelse
13. sep. 2020 | 02:47

Mulan

Live-action-udgaven af den populære animationsfilm er et hæsblæsende filmeventyr, der slår et slag for frihed og ligestilling.

Serieanmeldelse
12. sep. 2020 | 16:40

In­ter­rog­a­tion

True crime-drama lader originalt seeren vælge rækkefølgen af afsnittene, hvor stærkt skuespil kompenserer for et ufuldendt  koncept.

Streaminganmeldelse
12. sep. 2020 | 15:04

Coastal Elites

Corona-film rister den amerikanske præsident og byder på bidende samfundskritik, men der er grænser for, hvad man kan vride ud af den orange vittighed i Det Hvide Hus.

Serieanmeldelse
10. sep. 2020 | 10:56

We Are Who We Are

Instruktøren bag Call Me by Your Name har med sin første serie skabt en forførende, poetisk og aldeles uimodståelig fortælling om det forvirrede ungdomsliv.

© Filmmagasinet Ekko