Anmeldelser

25 - 36 ud af 2800
Biografanmeldelse
10. sep. 2020 | 05:30

The King of Staten Island

Judd Apatow og standup-komikeren Pete Davidson har skabt en effektiv manderollekomedie om mødet mellem en stofomtåget, ung taber og en fraskilt dinosaurmand.

Streaminganmeldelse
09. sep. 2020 | 18:59

Hvorfor sulter jeg?

Dokumentarserie på DR3 om unge Alinas anoreksi mangler et overordnet budskab, men byder på stærke scener med sin tvivlrådige hovedperson.

Biografanmeldelse
09. sep. 2020 | 12:45

The Personal History of David Cop­per­field

Med morsomme skuespilpræstationer og fantastisk produktionsdesign genopliver en af tidens bedste satirikere en optimistisk Dickens-fortælling.

Biografanmeldelse
09. sep. 2020 | 10:07

Til Sama

Uafrystelig dokumentar om krigens rædsel i Syrien er hjerteskærende personlig og et historisk dokument for eftertiden.

Serieanmeldelse
09. sep. 2020 | 07:46

Young Wallander

Netflix-opdatering af svensk krimiklassiker er fermt håndværk, som dog ikke kommer under huden på den unge hovedperson.

Serieanmeldelse
08. sep. 2020 | 15:15

Away

Netflix-serie om rejse til Mars skildrer medrivende afstand mellem mennesker, men mangler særlige øjeblikke for at blive siddende i kroppen.

Biografanmeldelse
03. sep. 2020 | 10:30

Lassie kommer hjem

Generationers kærlighed til filmhistoriens mest elskede hund skal genopdages i moderne version, som dog er mere kikset end kærlig.

Biografanmeldelse
02. sep. 2020 | 20:59

Rejsen til Utopia

Illusionerne knuses varmt og humoristisk med et brag, når en instruktør og hans familie kæmper for at realisere et klimavenligt liv.

Biografanmeldelse
02. sep. 2020 | 19:36

The New Mutants

Trods en omskiftelig tilblivelse leverer den sidste del af X-men-universet solid action og godt skuespil af stjernefrøet Anya Taylor-Joy.

Serieanmeldelse
02. sep. 2020 | 18:31

Outcry – uskyldig dømt?

True crime-dokumentar om en rådden rettergang ryster med afsløring af dårligt politiarbejde i en pædofili-sag mod amerikansk ungdomsstjerne.

Biografanmeldelse
02. sep. 2020 | 06:58

Ante­bel­lum

Med dristige kvantespring og gedigne overraskelser skildrer horrorfilm mishandlingen af sorte, amerikanske slaver uden at forfalde til nemme klichéer.

Serieanmeldelse
31. aug. 2020 | 21:19

Am­bas­sa­dø­ren

Galgenhumoristisk satire om dansk karrierepolitiker minder om amerikanske Veep, men snubler i situationskomikken.

© Filmmagasinet Ekko